31/5/13

«Έγινε λάθος με τον Σηφάκη»





Παναγιώτης Κελεσίδης μιλάει για  την λάθος απόφαση με τον Ελληνα γκολκίπερ και, αλλά και τους Κάρολ και Μέγερι




Το θέμα γκολκίπερ είναι πάντα στην επικαιρότητα, παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν συμφωνήσει για ανανέωση ενός ακόμα χρόνου με τον  Ρόι Κάρολ.
Θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει με το δίδυμο Κάρολ, Μέγερι και θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα για να τους πλαισιώσει
Τι λέει ο Παναγιώτης Κελεσίδης για τους γκολκίπερ;
«Έχει δυο καλούς τερματοφύλακες η ομάδα, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται άλλον έναν. Ο Κάρολ είναι σε μεγάλη ηλικία και ο Μέγερι θέλει δουλειά ακόμα. Πρέπει να έρθει ένας ακόμα αξιόλογος και να μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα σε αυτή την ομάδα η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη και σημαντική»
Ο Παλαίμαχος άσσος λέει ακόμα
«Πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό είχαν κάνει λάθος τότε με τον Σηφάκη. Δεν έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει και δεν τα μέτρησαν σωστά τα πράγματα. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, Έλληνας και η εξέλιξη του θα ήταν ακόμα καλύτερη αν είχε χρόνο συμμετοχής και αποκτούσε εμπειρίες. Θα είχαμε τερματοφύλακα για πολλά χρόνια και δικό μας παιδί

Εγώ από τότε το είχα πει ότι δεν πρέπει να χαθεί ο Σηφάκης και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει πολλά χρήματα. Τονίζω ιδιαίτερα το Έλληνας, γιατί πιστεύω ότι τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό και στην συγκεκριμένη  θέση μετράει αυτό το στοιχείο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου