31/5/13




Ένας… άλλος Ολυμπιακός


Όλα  δείχνουν ότι στη νέα περίοδο θα δούμε ένα πολύ διαφορετικό Ολυμπιακό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Είναι φανερό ότι  διοίκηση και προπονητής έχουν αποφασίσει να αλλάξουν αρκετά πράγματα σε πρόσωπα και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα διαπιστώσουμε τις προθέσεις τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε έναν… άλλο Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να δείχνει έτοιμος να καταθέσεις τις προτάσεις του, για αυτούς τους παίκτες που θ’ αποχωρήσουν, αλλά και την επιθυμία του για αυτούς που θα ήθελε να έρθουν στον Πειραιά.
Δεν είναι πλέον μυστικό και ας μην έχει γίνει γνωστό ακόμα, ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θέλει να ανανεώσει για άλλο ένα χρόνο.
Η ηλικία του, αλλά και οι συνεχείς τραυματισμοί δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, για άλλες σκέψεις, έστω και αν αυτά τα τρία χρόνια ο Αργεντινός, ήταν το Α και το Ω της ομάδας.
Ο Μονδεστό, ο Ντιακιτέ, ο Πάντελιτς αποτελούν ήδη παρελθόν, ενώ στον «αέρα» είναι ο Αμπντούν, ο Μέγερι, αλλά και κάποιοι παίκτες που έχουν αποκτηθεί, η είχαν δοθεί με την μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες (Τάτος, Σουμπίνιο, Σάμαρης, Ντε Βιτσέντι).
Ο μοναδικός μέχρι στιγμής που δείχνει, ότι Θα έχει μια θέση στο ρόστερ την νέα σαιζόν, θα   είναι ο Ολαιτάν, για τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα
Για όλα αυτά θα αποφασίσει ο Μίτσελ  και έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του στον Μαρινάκη
Και μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία  στις 7 Ιουλίου θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα.
Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις και την ενίσχυση, υπάρχει ο σχεδιασμός, για την απόκτηση  δυο χαφ  ενός  γκολκίπερ και ενός  επιθετικού και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.

Θεωρείται σίγουρο ότι μια δυο κινήσεις, θα αργήσουν να γίνουν περιμένοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι. Άλλωστε το  έχουμε πει ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ «θερμό» για τον Ολυμπιακό, αλλά και πολύ ενδιαφέρον….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου