8/12/12

«Το ντέρμπι της ζωής μου»






Ο Βασίλης Καραπιάλης θυμάτε ...τον Παναθηναϊκό

Έχει συνδυάσει το όνομα του με τα περισσότερα ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού και έβρισκε πάντα τον τρόπο να ξεσπάει κατά του αιώνιου αντιπάλου.
Ο Βασίλης Καραπιάλης ζούσε για αυτά τα παιχνίδια και το είχε σαν απωθημένο, από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και ξεκίνησε την μεγάλη του καριέρα στον Ολυμπιακό.
Έδωσε το παρόν σε πολλά ντέρμπι, αλλά όπως λέει και ό ίδιος ένα  παιχνίδι  και  νίκη με  σκορ 4-2 μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο δεν θα ξεχάσει ποτέ.
«Αυτό το ματς δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσα χρόνια και αν περάσουν, γιατί τα είχε όλα. Δεν είναι μόνο τα δυο γκολ που είχα πετύχει, αλλά και ο τρόπος που κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, θα μου μείνει αλησμόνητος. Βρεθήκαμε να χάνουμε δυο, μηδέν από το πουθενά, αλλά το δεύτερο ημίχρονο, ήταν ότι καλύτερο, για να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη»
Για το τι ξεχωριστό έχουν αυτά τα παιχνίδια ο Καραπιάλης λέει
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό είχα καταλάβει τι σημαίνει για τον κόσμο να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζούσε για αυτά τα ματς και αυτό ήταν ένα έξτρα κίνητρο, για όλους μας. Ζούσα για αυτά τα ντέρμπι, όπως πιστεύω και όλοι οι παίκτες. Μια χρονιά είχα σκοράρει στο Καραΐσκάκη  αλλά είχαμε χάσει στο τέλος με ένα γκολ του Καπουράνη. Την άλλη ημέρα  και για αρκετό καιρό δεν τολμούσα να βγω από το σπίτι μου. Ακόμα και τώρα που ο Ολυμπιακός έχει σίγουρο το πρωτάθλημα και με μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, η νίκη είναι επιτακτική, γιατί είναι θέμα γοήτρου και ο κόσμος την περιμένει πως και πως Ο κόσμος  ζει για αυτά τα παιχνίδια και η χαρά είναι μεγαλύτερη από κάθε τι άλλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου