10/12/12

Έδωσε δικαιώματα ο Ζαρντίμ...







Πάντα ένα χρονικό διάστημα 24 ωρών σε βοηθάει να βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα και με ποιο ξεκάθαρο μυαλό να δεις την πραγματικότητα.
Η αλήθεια είναι ότι αμέσως μετά το ντέρμπι, δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία, να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να πεις τι φταίει και τι όχι που ο αυτός ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο αυτό αλλά έχασε και τις εντυπώσεις.
Από ποιόν; Από μια ομάδα που βρίσκετε 16 βαθμούς πίσω!!!
Ποτέ δεν μου άρεσε να το «παίζω» προπονητής, γιατί είναι κάτι μου με ενοχλεί όταν το κάνουν οι  άλλοι, άρα δεν πρέπει  και εγώ να πέφτω στο ίδιο λάθος.
Φυσικά και ο καθένας έχει την άποψη του και το δικαίωμα της κριτικής.
Αλλά τόσα χρόνια στα γήπεδα και έχοντας παρακολουθήσει χιλιάδες παιχνίδια, δεν μπορώ παρά να μην επισημάνω κάποια πράγματα, τα οποία κατά την άποψη μου δεν μου άρεσαν από τον Ζαρντίμ, τον οποίο θεωρώ ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού την Κυριακή το βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο.
Πρώτο και μεγάλο λάθος η αλλαγή του Ιμπαγάσα και μάλιστα τόσο γρήγορα. Ο Αργεντινός και ο Τζιμπούρ ήταν οι δυο παίκτες που  δικαιολόγησαν  την παρουσία τους στο ντέρμπι και έκαναν την διαφορά.
Οι επινοήσεις και του μυαλό του Ιμπαγάσα είναι απαραίτητες στον Ολυμπιακό, ακόμα και στην κακή του ημέρα, Ακόμα και αν δείχνει κουρασμένος.
Μόλις ο Ζαρντιμ αποφάσισε να τον βγάλει , χάθηκε το κέντρο και η ηρεμία και ο Ρότσα μάλλον θα χαμογελούσε από μέσα του….
Παίζεις ένα παιχνίδι γοήτρου, αφού η βαθμολογική διαφορά είναι τέτοια που δεν σου βγάζει πίεση.
Αν δεν ρισκάρει τώρα , ποτέ θα το κάνει; Βλέπει ότι ο Παναθηναϊκός(και το ξέρει) αμυντικά έχει πολλά κενά και αντί να βάλει τον Μήτρογλου δίπλα στον Τζιμπούρ, αφήνει στο παιχνίδι τον κακό Φουστερ και τον Αμπντούν που μετά το 60 δείχνει σημάδια κούρασης.
Και δίνεις το δικαίωμα στο αντίπαλο να παίζει το παιχνίδι του και για κάποιον που βλέπει μπάλα η ισοφάριση να δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου.
Δεν είμαι φαν του Μήτρογλου,(όχι για  αγωνιστικό κομμάτι, αλλά για τον χαρακτήρα του), αλλά πως μπορείς να  αγνοείς ένα τέτοιο παίκτη, που βρίσκετε και σε εξαιρετική κατάσταση και το γκολ το έχει για πλάκα;
Γιατί δίνεις δικαιώματα στον αντίπαλο;
Πάντα είμαι της άποψης, ότι αν στην ζωή δεν ρισκάρεις, δεν έχεις καμία τύχη. Το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο.
Και καλά στο Τσάμπιονς Λίγκ το δέχομαι. Αλλά στην Ελλάδα και με αυτές τις ομάδες δεν επιτρέπετε να φοβάσαι και να μην κάνεις το κάτι παραπάνω για να πάρεις την νίκη.
Με 16 βαθμούς διαφορά και σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής από τον πρώτο γύρο και φοβάσαι;
Και δίνεις το δικαίωμα στους ανύπαρκτους να πανηγυρίζουν!!!
Αυτό δεν μπορώ να δεχτώ και αυτό με ενόχλησε στον Ζαρντιμ.
Εντάξει αυτός είναι προπονητής και αυτός ξέρει καλύτερα από όλους μας, αλλά και κάποια πράγματα κάνουν μπαμ από μακριά….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου