14/12/12

"Τρομερή εξέλιξη ο Χολέβας"






Τι λέει ο Κυριάκος Καραταίδης για τον «Γερμανό» άσσο

Ποιος είναι αυτός που μπορεί να αμφισβητήσει την εξέλιξη του Χοσέ Χολέβας , ο οποίος έχει γίνει  ένας από τους ποιο πολύτιμους παίκτες του Ολυμπιακού.
Μια προσθήκη που έγινε αθόρυβα πριν από 2,5 χρόνια, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει με τον αριστερόποδαρο παίκτη και το πώς θα φτάσει  σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Κυριάκου Καραταίδη για τον Χολέβας.
«Πραγματικά αυτό το παιδί, με έχει καταπλήξει, όπως φυσικά και όλους, με την εξέλιξη που έχει αυτά τα δυο χρόνια. Είναι από τις μεταγραφές που λες πραγματικά ότι είναι λαχείο. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήρθε στον Ολυμπιακό και με πολύ λίγα χρήματα. Κατάφερε μέσα από δουλεία, αλλά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, όχι απλά να καθιερωθεί στην ομάδα, αλλά να γίνει ένας παίκτης στον οποίο ο κάθε προπονητής μπορεί να βασίζει πολλά. Ακόμα και στα αμυντικά του καθήκοντα που δεν ήταν και τόσο καλός, έχει βελτιωθεί και όσο περνάει ο καιρός γίνετε και καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή όταν πρωτοήρθε δεν σου γέμιζε το μάτι, αλλά όσο περνούσε ο καιρός γινόταν και καλύτερος. Και το γεγονός ότι  έφτασε να είναι μέχρι και βασικός στην εθνική ομάδα, αυτό λέει πολλά»
Ακόμα ο παλαίμαχος άσσος λέει
«Στη αρχή το παιχνίδι του ήταν αθόρυβο, αλλά πλέον νομίζω ότι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού, είναι η αριστερή πλευρά με αυτόν τον παίκτη, να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και όχι άδικα να τον εμπιστεύονται οι προπονητές. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί έχει να δώσει ακόμα πολλά στον Ολυμπιακό και να γίνει ακόμα καλύτερος. Και για να λέμε και την αλήθεια, μπράβο στον κύριο Λίνεν που τον ανακάλυψε  και τον έφερε στην ομάδα, την στιγμή μάλιστα που δεν ήταν λίγοι αυτοί που γελούσαν εκείνη την εποχή . με αυτή την μεταγραφή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου