27/12/12

Διαψεύδει ο Βαλβέρδε






Καμία βάση δεν έχουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για το ενδιαφέρον του Ερνέστο Βαλβέρδε να πάρει στην Βαλένθια τον Τζιμπούρ, αλλά και τον Φουστέρ.
Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από  τα λεγόμενα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους στην Ελλάδα και όταν του τέθηκε το ερώτημα για τα όσα γράφονται, έδειξε να απορεί, αλλά και να δυσανασχετεί.
Ο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τέτοιες προθέσεις και σχέδια για τους δύο παίκτες και ότι δεν έχει προτείνει κάτι τέτοιο στην διοίκηση της Ισπανικής ομάδας, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές τουλάχιστον στην παρούσα χρονική περίοδο.
Είναι ξεκάθαρα ότι το θέμα έχει προέλθει από κάποιον μάνατζερ(!) και το οποίο διέρρευσε στις εφημερίδες για τους δικούς του λόγους.
Και γελανε στον Ολυμπιακό , ακούγοντας ότι το δημοσίευμα προήλθε από Γαλλική εφημερίδα. Λες και δεν ξέρουν τι συμβαίνει….
Ο Τζιμπούρ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και σύντομα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο , ενώ ο Φουστερ ανανέωσε την συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους πριν από λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου