28/12/12

Δεν θα βιαστούν με τον Αβραάμ





Η είδηση της επιστροφής  του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην αγωνιστική δράση, έχει  φέρει μεγάλη ικανοποίηση στους κύκλους του Ολυμπιακού.
Λογικά αυτό, γιατί η απουσία του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από το ξεκίνημα της χρονιάς, ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή, με τον ερυθρόλευκο αμυντικό να δείχνει ότι είναι έτοιμος για να μπει και πάλι στο γήπεδο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αβραάμ θα είναι στην ενδεκάδα στα επόμενα παιχνίδια, αφού κανείς δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει και πολύ περισσότερο το ιατρικό τιμ, που ξέρει πόσο ρίσκο θα περιέχει μια τέτοια κίνηση.
Ο τραυματισμός του Αβραάμ ήταν πολύ σοβαρός και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα γίνει με προσοχή και χωρίς βιασύνες, για αυτό και μην περιμένει κανείς ότι θα τον δούμε στο ξεκίνημα της χρονιάς στην ενδεκάδα.
Θέλει ακόμα χρόνο για να συνέλθει, αλλά και ένα ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων για να βρει την φυσική του κατάσταση και τον καλό του εαυτό.
Δύσκολο μέσα στον Ιανουάριο ο Αβραάμ να  είναι έτοιμος για ενδεκάδα και οι εκτιμήσεις  του ιατρικού τιμ, είναι ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του Φεβρουαρίου.
 Της ίδιας άποψης είναι και ο Ζαρντίμ που δεν δείχνει και αυτός να βιάζετε, για να επαναφέρει τον παίκτη στην βασική ενδεκάδα, παρ ότι ξέρει ότι η παρουσία του είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου