13/12/12

«Ίσως είναι καλύτερα στο Γιουρόπα Λιγκ»







Ο Τάσος Μητρόπουλος για τον Ολυμπιακό της Ευρώπης


Μπορεί η πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ να ήταν καλή, όμως για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός διοργάνωσης και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στο Γιουρόπα Λιγκ.
Απογοήτευση; Για κάποιους ναι, άλλα για κάποιους άλλους υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.
Ο Τάσος Μητρόπουλος είναι  ένας από αυτούς που υποστηρίζουν ότι ίσως για τον Ολυμπιακό να  είναι καλύτερα, η συμμέτοχη του σε αυτή την διοργάνωση και εξηγεί τους λόγους.
«Φυσικά και η λάμψη του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη, αλλά νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει και το Γιουρόπα, όπου υπάρχουν μεγάλες ομάδες και το κίνητρο σημαντικό. Πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσει η ομάδα στην Ευρώπη και να έχει καλή πορεία. Μπορείς να φτάσεις ψηλά. Το είδαμε αυτό και πέρσι, όπου για μια λεπτομέρεια δεν περάσαμε στους οκτώ, χωρίς να ξέρεις τι μπορούσε να συμβεί στην συνέχεια. Ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λίγκ έδειξε ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα και γενικά τα τελευταία χρόνια, βγάζει μια πολύ καλή εικόνα στην Ευρώπη. Του δίνετε η ευκαιρία να συνεχίσει και με λίγο τύχη να προχωρήσει. Τώρα το που θα φτάσει θα το δείξει ο χρόνος. Εγώ πάντως την πιστεύω αυτή την ομάδα και είναι ικανή για όλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου