11/12/12

Οι Αλγερινοί ίσως κρίνουν τις μεταγραφές…





Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Τόσο και τα σενάρια φουντώνουν.
Αν και στην διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θέλουν να βγαίνει προς τα έξω ότι θα γίνουν μεταγραφές, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της ενίσχυσης με έναν δυο παίκτες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην Ευρώπη.
Φαίνεται δύσκολο να γίνουν σημαντικές κινήσεις, αλλά υπάρχει και μια παράμετρος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσία των Τζιμπούρ και Αμπντούν στο Κόπα Αφρικα. Οι δυο άσσοι κλήθηκαν στην προεπιλογή του Χαλίλχοτζιτς στην εθνική ομάδα της  Αλγερίας και είναι πολύ πιθανόν να δώσουν το παρόν στην διοργάνωση. Έτσι ο Ολυμπιακός θα χάσει για μεγάλο διάστημα δυο από τα βασικά του στελέχη, ενώ όλα δείχνουν ότι  και ο Πάντελιτς θα αποχωρήσει. Άρα το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας παίκτης  για την επίθεση θεωρείται πολύ πιθανό.
Γιατί ένας μήνας απουσίας των Τζιμπούρ και Αμπντούν σίγουρα θα αποτελέσει πονοκέφαλο για τον Ζαρντιμ, που θα πρέπει να βρει λύσεις, οι οποίες δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ. Και μάλιστα για παίκτες που αποτελούν βαρόμετρο στον φετινό Ολυμπιακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου