23/12/12

ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΟΥ... ΑΜΑΡΤΊΑ ΜΟΥ






Η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους, για ότι αφορά το θέμα του Βασίλη Τοροσίδη, δείχνει, ότι κάτι δεν πάει καλά με τον παίκτη και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
«Δεν θέλω να πω τίποτα για το θέμα»… ήταν τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού και βλέποντα ρεαλιστικά το θέμα, φαίνεται ότι το «γυαλί έχει ραγίσει»
Και η αλήθεια είναι ότι το θέμα με τον Ερυθρόλευκο άσσο έχει κουράσει πολύ, όχι τώρα , αλλά εδώ και καιρό.
Και μόνο ότι ο Μαρινάκης δεν θέλησε  να πάρει θέση και να σχολιάσει το θέμα του παίκτη, την στιγμή που τοποθετήθηκε σε όλα τα αλλά, βγάζει έναν προβληματισμό. Δύσκολα ο Τοροσίδης  θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό
Και αν θα  το κάνει , θα το κάνει με «κρύα καρδιά»…
Δικαίωμα του καθενός να θέλει να πάει σε ομάδα του εξωτερικού και  να δοκιμάσει την τύχη του, αλλά όλη αυτή η ιστορία εδώ και πολλούς μήνες(για να μην πούμε τα δυο τελευταία χρόνια), έχει καταντήσει κουραστική.
Ο Τοροσίδης παρασυρόμενος από τον μάνατζερ του δείχνει να ψάχνει με αγωνία μια ομάδα στην Ευρώπη και καθημερινά να παρουσιάζονται ενδιαφερόμενοι, αλλά στην ουσία καμία επίσημη πρόταση.
Τον  έχουν ζητήσει οι μισές ομάδες της Ευρώπης, αλλά πρόταση δεν έχει φτάσει καμία στον Ολυμπιακό!!!
Είναι φανερό ότι θέλει να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο ένα καλύτερο συμβόλαιο, ενώ η πρόταση της διοίκησης  είναι τα ίδια χρήματα με αυτά του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Ένας παίκτης που εδώ και δυο χρόνια παρουσιάζετε πολύ κάτω των προσδοκιών και το μόνο που φαίνεται να έχει στο μυαλό του είναι η μεταγραφή στο εξωτερικό.
Λογικό δεν είναι να έχουν «ξενερώσει» στον Ολυμπιακό, αλλά το ίδιο να συμβαίνει και στον κόσμο.
Όταν ένας παίκτης σημαία κάνει αμάν να φύγει, τι λέει αυτό;
Η εντύπωση που υπάρχει είναι ότι «το γυαλί έχει ραγίσει» και ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι ενοχλημένος από την στάση του παίκτη, αλλά πολύ περισσότερο του μάνατζερ του, που είναι γνωστός για τα «παιχνίδια» του και το πώς διαχειρίζεται κάποια θέματα των πελατών του.
Είσαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, έχεις όλα τα προνόμια, έχεις σίγουρα τα λεφτά σου και κάνεις και τον δύσκολο;
Κομματάκι  άκομψος δεν είναι ο τρόπος που χειρίζεσαι το θέμα;
Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Τοροσίδη, για το αν θέλει να πάει στην Μάντσεστερ, η την Ρόμα, η δεν ξέρω που άλλου.
Η κατηγορία έχει να κάνει με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα.  Μην «παίζουμε»  και με τον Ολυμπιακό.
Και για να λέμε «τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη», το θέμα δεν είναι μια μεταγραφή στο εξωτερικό, αλλά ένα καλύτερο συμβόλαιο….
Αν διαφωνούσε ο παίκτης για όλα αυτά, θα είχε ενεργήσει διαφορετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου