1/6/13






Ο «πόλεμος» κατά του Μαρινάκη δεν έχει όρια.




Έχουν περάσει 15 ημέρες από αυτόν τον αλησμόνητο τελικό του κυπέλλου και ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν να επαναφέρουν το θέμα!
Άλλωστε δύσκολες εποχές είναι και δεν υπάρχει επικαιρότητα, οπότε, κάτι πρέπει να κάνουμε και κάτι να γράψουμε.
Ο Γιάχος θυμήθηκε ότι δέχτηκε επίσκεψη και διαμαρτυρίες του προέδρου  του Ολυμπιακού στην ανάπαυλα των ημιχρόνων του τελικού!
Και κάποιοι προέτρεψαν τα αρμοδία όργανα δουν τις κάμερες των αποδυτηρίων, για να αποδειχτεί του λόγου το αληθές.
Τι λες τώρα;
Και φυσικά μερίδα του «Τύπου», βρήκε την ευκαιρία να επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα, γιατί έτσι αρέσει σε κάποιους, η έτσι τους βολεύει.
Ο «πόλεμος» στον Μαρινάκη συνεχίζει να είναι ανελέητος, με σκοπό να βλάψουν τον ίδιο, αλλά και τον Ολυμπιακό.
Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά και την ουσία.
Ο Ολυμπιακός ηχεί ξεφύγει από τις άλλες Ελληνικές ομάδες και ο μόνος τρόπος που απομένει για να τον …προλάβουν είναι η συκοφαντία στο πρόσωπο του Μαρινάκη.
Και αυτό το «έργο» θα το δούμε να επαναλαμβάνετε συχνά, αφού δεν έχουν άλλο τρόπο, ν’ ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό και ψάχνουν φαντάσματα και θεωρίες συνομωσίας
Αντί να κοιτάξουν να βρουν γήπεδο για να κάνουν προπόνηση, αντί να ψάξουν να βρουν λεφτά για να πάρουν την αδειοδότηση και να πάρουν κανένα παικτάκι της προκοπής, ξαφνικά νομίζουν ότι βγάζουν «άσσους από το μανίκι» και «παραμυθιάζουν» έτσι τον κόσμο
Άλλωστε όλα αυτά δεν είναι δύσκολο να τα καταλάβει κανείς, αν καθίσει κάθε Δευτέρα βράδυ και παρακολουθήσει γνώστη τηλεοπτική εκπομπή, με κύριο θέμα τα γνωστά σαλιαρίσματα….

Το ποιο ωραίο είναι ότι ο Μαρινάκης σε όλες αυτές τις προκλήσεις απλά γελάει και αυτό είναι που «πονάει» περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου