1/6/13

Η καλύτερη «μεταγραφή» για ξεκίνημα…






Αν η αρχή, όπως λένε είναι το ήμισυ του παντός , τότε στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν καλά, εν όψη της νέας χρονιάς.
Η είδηση για τον ερχομό του Κριστιάν Καρεμπέ και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο, αλλά υπάρχει και κάτι ποιο σημαντικό.
Δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης για την δημιουργία μιας ομάδας με ευρωπαϊκούς στόχους.
Δεν λέμε ότι ο Γάλος μεγάλος άσσος του παρελθόντος θα κάνει ξαφνικά ομαδάρα τον Ολυμπιακό, αλλά η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνει ότι έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο μυαλό του, για ότι αφορά τον σχεδιασμό και την δημιουργία ενός μεγάλου Ολυμπιακού, με στόχους πέρα από την Ελλάδα.
Ο Καρεμπέ έχει συνδέσει τ’ όνομα του έντονα με τον Ολυμπιακό, αγαπήθηκε από τον κόσμο και είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους σε πολλά επίπεδα.
Μια κίνηση που ο Μαρινάκης δεν την σκέφτηκε και πολύ , όταν το θέμα «έπεσε στο τραπέζι» και αφού είχε και την απόλυτη έγκριση του Μίτσελ.
Δεν το κάνει απλά για να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά γιατί πραγματικά πιστεύει ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ, μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στον σύλλογο.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιος θα είναι ο ρόλος του και τι αρμοδιότητες θα έχει στην ομάδα και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την ερχόμενη Τρίτη, όταν και θα έρθει στην Ελλάδα.
Φεύγοντας από το θέμα Καρεμπέ, που είναι ένα καλό προ- μήνυμα για τον Ολυμπιακό,  οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρινάκης το έχει πάρει απόφαση να υλοποιήσει τα όσα έχει πει και δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει στις υποσχέσεις και στα λόγια.
Άλλωστε άνθρωποι, που ήταν μαζί του την Τετάρτη το βράδυ μιλάνε για ένα Μαρινάκη πολύ «ζεστό» και με περισσότερο ενθουσιασμό από κάθε άλλη φορά,
 Ίσως περισσότερο και από την πρώτη του παρουσία  στην προεδρία του συλλόγου, πριν από τρία χρόνια.
Και για όσους τον είδαν την Τετάρτη το βράδυ σε γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο, στην συνάντηση και το γεύμα που είχε  με τον Μίτσελ,  και τους συνεργάτες του, μιλάνε για έναν Μαρινάκη χαμογελαστό και ευδιάθετο μετά από αρκετό καιρό….

Και μόνο η πρώτη κίνηση με τον Καρεμπέ δείχνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου