21/6/13

«ΒΡΗΚΕ ΝΕΟ ΙΜΠΑΓΑΣΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ»







O EΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΔΟΥ




Ποιος είναι ο ποιο ιδανικός άνθρωπος για να μιλήσει για τον Βερδού;
Μα φυσικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού,  δείχνει να ξέρει πολύ καλά τον μέσο της Εσπανιόλ, που μπορεί ακόμα να μην έχει απαντήσει στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά παραμένει πάντα ο πρώτος μεταγραφικός στόχος.
Ο Ερνέστο αυτή την εποχή είναι σε διακοπές όπως μας είπε και προσπαθεί να ανανεωθεί μαζί με την οικογένεια του, χωρίς να έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση, για το μέλλον του και για την επόμενη ομάδα που  θ’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία.
Ο λόγος της επικοινωνίας μας με τον Βαλβέρδε είχε να κάνει αποκλειστικά με τον Βερδού και την αξία του και σε αυτό το θέμα επικεντρωθήκαμε.
-Ερνέστο ποια είναι η γνώμη σου για τον Βερδού, για τον οποίον ενδιαφέρετε ο Ολυμπιακός και έχει έρθει ήδη σε επαφή;
«Ναι γνωρίζω ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και ότι έχουν  έρθουν σε επαφή. Ο Βερδού είναι ένας  πολύ καλός παίκτης μεσο-επιθετικός με υψηλά ποσοστά στα τελειώματα των φάσεων. Είναι εξαιρετικός και ξέρει καλά την δουλειά του μέσα στο γήπεδο»

-Ποια είναι η θέση και πως κινείται μέσα στο γήπεδο;
«Η θέση του είναι πίσω από τον σέντερ φορ και εκεί μπορεί να παίξει πολύ καλά. Μπορεί όμως και δεύτερος  μέσο-επιθετικός. Δεν είναι ο αμυντικός παίκτης, όπως ο Ορμπάιθ, η ο Φέισα, αλλά μπορεί να κάνει πολλά αλλά πράγματα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι είναι ιδανικός για τον Ολυμπιακό και θα ταιριάξει πολύ σε αυτή την ομάδα»

-Είχες καμία τηλεφωνική επαφή μαζί του, μήπως σε ρώτησε για τον Ολυμπιακό;

«Όχι δεν είχα, ούτε με πήρε κάποιο τηλέφωνο. Δεν το γνωρίζω το παιδί και δεν τον ξέρω προσωπικά. Αν πάντως αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό θα έχει κάνει μια πολύ καλή κινήσει για την καριέρα του»

-Μπορείς  να τον παρομοιάσεις με κάποιον άλλον;

«Νομίζω ότι είναι η φυσική αλλαγή του Αριέλ Ιμπαγάσα και αν τελικά γίνει η μεταγραφή, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα βρει τον επόμενο Ιμπαγάσα, αφού μοιάζουν πολύ, αλλά είναι και νεότερος σε ηλικία»
Τέλος ο Βαλβέρδε μας είπε

«Τους χαιρετισμούς στον κόσμο του Ολυμπιακού και δεν ξεχνάω ποτέ τα χρόνια που πέρασα σε αυτή την ομάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου