21/6/13

Μήπως έχουμε αργήσει λίγο;Απέμειναν τρεις εβδομάδες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την νέα χρονιά και ακόμα, δεν υπάρχει καμία μεταγραφική εξέλιξη.
Αν μη τι άλλο αυτό δεν μπορεί παρά να προβληματίζει. Δεν είμαι από αυτούς που τους αρέσει η «μουρμούρα», αλλά  θα περίμενα τουλάχιστον να έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να  έχουμε μπει σε μια ευθεία. Και ακόμα δεν  έχει γίνει τίποτα.
Και δεν είναι μόνο οι μεταγραφές. Ούτε καν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα αποχωρήσουν, γιατί οι εκκρεμότητες είναι πολλές και το ρόστερ πολύ μεγάλο για τον Μίτσελ.
Ακούγονται πολλά ονόματα, παίκτες που ενδιαφέρουν, αλλά αν μπλέξουμε με περιπτώσεις Βερδού, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε…
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ξεκινήσει η προετοιμασία και δεν θα έχει ολοκληρωθεί το 80% των μεταγραφών για να μπορέσει να δουλέψει σωστά ο προπονητής και να ετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι το ποιο σημαντικό κομμάτι.

Ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει πλέον. Έτσι λέω εγώ. Μακάρι να διαψευσθώ και μέσα σε τρεις εβδομάδες να δούμε άλλα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου