3/6/13

«Έναν Μιραλάς θέλει ο Ολυμπιακός»



Για την καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων μιλάει ο  Τάσος Μητρόπουλος



Μπορεί να είναι μακριά από τον Ολυμπιακό εδώ και ένα χρόνο ο Τάσος Μητρόπουλος, όμως πάντα παρακολουθεί τις  εξελίξεις στον σύλλογο.
Ο πα\λαίμαχος άσσος σ’ ερώτηση για τι  λείπει από Ολυμπιακό και πως μπορεί να γίνει ακόμα ποιο δυνατός λέει
«Πιστεύω ότι από τον Ολυμπιακό λείπει ένας παίκτης σαν τον Μιραλάς. Ήταν αυτός που έκανε την διαφορά και κατά την άποψη μου η καλύτερη μεταγραφή τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τον Τζιμπούρ είχαν κάνει ένα σπουδαίο δίδυμο και ήταν όλη η δύναμη της ομάδας. Ένα τέτοιο παίκτη πρέπει να βρουν. Φυσικά και χρειάζονται να γίνουν  και άλλες κινήσεις για αν δυναμώσει η ομάδα και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στην Ευρώπη, Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι αχτύπητος και θα συνεχίσει να παίρνει τα πρωταθλήματα. Δεν υπάρχουν ομάδες να τον συναγωνιστούν και να τον κοντράρουν. Νομίζω ότι ο κύριος Μαρινάκης ξέρει τι πρέπει να κάνει για να ενισχυθεί η ομάδα και να δείξει καλύτερο πρόσωπο.»
Ο Τάσος Μητρόπουλος έχει αλλάξει εντελώς την ζωή του από την στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Έχει μετακομίσει στην Καλαμάτα, με διαφορετικές επαγγελματικές ασχολίες και μακριά από το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο τρόπος που επέλεξε για να ξεφύγει και να βρει την ηρεμία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου