25/6/13

Το μήνυμα του Μαρινάκη…




Με την ανανέωση συμβολαίου  του Μανιάτη

Επειδή υπάρχουν πάντα όρια σε αυτή την ζωή και κάποια στιγμή  η υπομονή εξαντλείται, νομίζω ότι  θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας και πολύ περισσότερο ο Ολυμπιακός, για κάποιους ποδοσφαιριστές.
Γιατί αυτή η ιστορία με παίκτες του συλλόγου, που θέλουν να φύγουν και να  πάρουν μεταγραφή σε ομάδες του εξωτερικού. έχει καταντήσει κουραστική, για να μην πω αηδιαστική
Διαβάζω και ακούω ότι ο Τζιμπούρ έχει και νέα πρόταση από την Τουρκία και από την Κασίμπασα, ενώ εδώ και ένα χρόνο οι περισσότερες ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρονται για τον Αλγερινό.
Δεν βγήκε ποτέ να δηλώσει ότι δεν τον  ενδιαφέρουν οι προτάσεις και θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.
Το ίδιο ισχύει (σε μικρότερο βαθμό) για τον Κώστα Μανωλά, αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου, που επί μονίμου βάσεως έχει προτάσεις από την Γερμανία.
Δεν ξέρω αν είναι «παιχνιδάκια» των μανατζαρέων, η πραγματικά οι παίκτες σκέφτονται σοβαρά  το ενδεχόμενο να φύγουν για το εξωτερικό. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν παρακαλάει κανένα και όποιος θέλει να μείνει έχει καλός.
Ούτε είναι ωραίο αυτό, να βγαίνουν συνέχεια δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον ομάδων, αλλά και  ποτέ να μην υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία του συλλόγου!
Ο Μαρινάκης τους έχει προσφέρει τα καλύτερα συμβόλαια και τους δίνει την σιγουριά που επιθυμούν. Τώρα αν θέλουν κάτι άλλο δικαίωμα τους, αλλά όχι «παιχνιδάκια» με τον Ολυμπιακό.
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ  της διοίκησης με την ανανέωση  του συμβολαίου του  Γιάννη Μανιάτη ήταν εμφανές και μάλλον θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν όλοι.
Όποιος θέλει να μείνει και δεν δημιουργεί εντυπώσεις, και προβλήματα, θα  ανταμειφτεί και με το παραπάνω.

Όποιος θέλει να φύγει στο καλό και καλή σταδιοδρομία….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου