4/6/13

Tα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού Έχουν μεγάλη ζήτηση






Οι εμφανίσεις των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού στα δυο τουρνουά της Ευρώπης και οι καλές τους εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων και πολλοί μάνατζερ και δεν έκρυβαν τον θαυμασμό τους για το ταλέντο που υπάρχει στην ερυθρόλευκη ομάδα.
Υπάρχουν πληροφορίες , ότι ήδη η Βέρντερ Βρέμης και άλλη μια Γερμανική ομάδα έδειξαν ενδιαφέρον για δυο παίκτες, αλλά σε ανεπίσημο χαρακτήρα.
Άλλωστε στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένου να  αφήσουν παίκτες να φύγουν, η τουλάχιστον χωρίς ανταλλάγματα.
Το θέμα είναι ότι οι πιτσιρικάδες, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν μάνατζερ(!), δείχνουν να έχουν ξεσηκωθεί με την ιδέα της  μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού.
Και αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Γιατί φτάνοντας στο τέλος της περιόδου, θα πρέπει να γίνει εκκαθάριση, όπως και πέρσι τέτοια αποχή, αλλά,  και δεν είναι διατεθειμένου να αφήσουν κανένα να φύγει χωρίς αντάλλαγμα.
Για παιδιά που είναι στις ακαδημίες, τουλάχιστον για μια δεκαετία, οι Ερυθρόλευκοι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, σε περίπτωση που θέλουν να πάρουν μεταγραφή.

Στον Ολυμπιακό  είναι ενημερωμένοι για το θέμα και το παρασκήνιο που υπάρχει και έχουν λάβει τα μέτρα τους. Για το θέμα αυτό θα υπάρχει συνεργασία τις επόμενες ημέρες του Στόρκ με την διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου