3/6/13

Οριστικό το τέλος του Ιμπαγάσα






Επιστρέφει στην Μαγιόρκα, όπου θα κλείσει την μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα του

Μπορεί  το θέμα του Ιμπαγάσα να είναι  σε εκκρεμότητα, από την στιγμή  μάλιστα που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όμως  είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.
Όλα δείχνουν το τέλος του μεγάλου Αργεντινού με την ερυθρόλευκη φανέλα και μετά από τρία χρόνια είναι έτοιμος για ν’ αποχωρήσει.
Ο Μίτσελ σύμφωνα με πληροφορίες δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα περίοδο και έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του, που θα γίνουν γνωστές τις προσεχείς ημέρες.
Η κοινή λογική λέει, ότι αν στον Ολυμπιακό είχαν στο μυαλό τους να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αργεντινού για άλλο ένα χρόνο, θα το είχαν κάνει. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο Ιμπαγάσα είχε μείνει στην χώρα μας, αρκετές ημέρες μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έκανε τις διακοπές του. Αυτό περίμενε αλλά δεν  είχε καμία ειδοποίηση, ούτε έβλεπε στο ορίζοντα κάτι που να τον έκανε αισιόδοξο, αφού είναι γνωστό ότι θα ήθελε να συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο και να κλείσει εδώ την καριέρα του.
Η ηλικία του, αλλά και οι πολλοί τραυματισμοί που έβγαλε στην φετινή περίοδο, είναι οι λόγοι που στον Ολυμπιακό δεν επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο, αν και ο Ιμπαγάσα αυτά τα  τρία χρόνια είχε μεγάλη προσφορά και έδειξε ότι τίμησε και με το παραπάνω το συμβόλαιο του. Αλλά και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο.
Ήδη φαίνεται και ο ίδιος να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Πήγες την πατρίδα του και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει  κάνει ήδη επαφές με την Μαγιόρκα,(διατηρούσε πάντα καλές σχέσεις), για να αγωνιστεί για ένα χρόνο και με αυτόν τον τρόπο να κλείσει την καριέρα του.

Άλλωστε εκεί έχει και σπίτι και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου