21/6/13

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς





«Καλοί παίκτες
υπάρχουν παντού»

Ποια είναι η καλύτερη και ποιο προσδόκιμη αγορά αυτή την εποχή;
Σε ποια χώρα αξίζει περισσότερο  για έρευνα αγοράς ποδοσφαιριστών;
Στο ερώτημα απαντάει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με την νέα του ιδιότητα αυτή του μάνατζερ και μέσα από τις πρώτες του εμπειρίες
«Δεν νομίζω ότι μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά, για το σε ποια χώρα υπάρχουν οι παίκτες με το καλύτερο ταλέντο. Καλοί παίκτες υπάρχουν παντού, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις. Εγώ γυρίζω παντού και παρακολουθώ συνέχεια παιχνίδια. Το θέμα είναι να βρίσκεις νέα παιδιά με ταλέντο και καλό  χαρακτήρα. Το τελευταίο είναι σημαντικό, αν και ο συνδυασμός και των δυο είναι το ιδανικό. Γιατί μην ξεχνάμε πόσοι καλοί παίκτες έχουν χαθεί λόγο χαρακτήρα Και έχω δει πολλά παραδείγματα όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο ποδόσφαιρο. Με ενδιαφέρει η αγορά από όλες τις χώρες, γιατί ταλέντο υπάρχει παντού.»
Ακόμα ο παλιός αρχηγός του Ολυμπιακού λέει

«Δεν είναι εύκολο το επάγγελμα του μάνατζερ, όπως νομίζουν κάποιοι. Ούτε κάθεσαι σε ένα γραφείο και περιμένεις τους πελάτες. Αν και αυτή η λέξη δεν μου αρέσει, για να πω την αλήθεια. Πρέπει να ψάχνεις την αγορά, να γυρίζεις παντού και να παρακολουθείς τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Η εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια βοηθάει, αλλά θέλει και μεράκι για αυτό που κάνεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου