16/6/10

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΑΜ» Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ



Έτοιμος για μεγάλα πράγματα φαίνεται να είναι ο κύριος Μρινάκης.
Και αυτό που βγαίνει από την συνάντηση του με τον κύριο Κόκαλη, είναι ότι η διάθεση του να μπει γερά και να κάνει το μεγάλο μπαμ είναι μεγάλη.
Τα 100 εκατ. ευρώ αγγίζει η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σωκράτη Κόκκαλη για τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός εφοπλιστής φέρεται διατεθειμένος να δώσει 25 εκατ. ευρώ για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και βάζει 75 εκατ. ευρώ στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, από τα οποία ο πρόεδρος του συλλόγου θέλει τα 25 εκατ. ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κ. Μαρινάκης αύξησε την αρχική προσφορά του από τα 60 εκατ. ευρώ στα 75 εκατ. ευρώ, αφού με την έγγραφη πρόταση που είχε κάνει δήλωσε πρόθυμος να ρίξει 50 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, που θα του απέφερε το 51% και να πληρώσει και τα 10 από τα 32 εκατ. ευρώ συνολικά του χρέους.

Ο κ. Κόκκαλης επιθυμεί περίπου 25 εκατ. ευρώ από τα 75-80 εκατ. ευρώ που βάζει ο κ. Μαρινάκης στην ΠΑΕ, αφού υποστηρίζει ότι έχει βάλει 200 εκατ. ευρώ όσα χρόνια είναι εκείνος στο «τιμόνι» της Εταιρείας και δεν μπορεί να αποχωρήσει χωρίς να πάρει τίποτα.

Όσον αφορά την «Καραϊσκάκης ΑΕ», δεν έχει διευκρινιστεί αν στα 25 εκατ. ευρώ που προσφέρει ο κ. Μαρινάκης συμπεριλαμβάνονται τα χρέη της εν λόγω Εταιρείας, που υπολογίζονται σε άλλα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις παίζει ο κύριος Γιώργος Λουβαρης, ο οποίος είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης του κ. Κόκκαλη και του κ. Μαρινάκη και όλα δείχνουν ότι θα επανέλθει δυναμικά στα του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου