30/6/10

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ





Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Σωκράτη Κόκκαλη ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν προσύμφωνο. Μάλιστα, είχαν συνάντηση και χθές σε πάρα πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν σε κάποια ζητήματα που εκκρεμούσαν.

Την ερχόμενη Δευτέρα Κόκκαλης και Μαρινάκης θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του γηπέδου Καραΐσκάκη, ώστε να μιλήσουν για την συμφωνία αλλά και για την πορεία της ομάδας από εδώ και στο εξής.
Μια συνέντευξη τύπου που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως για τις τοποθετήσεις του κυρίου Μαρινάκη που αφορούν τα σχέδια του για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συνάντηση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη σχετικά με τη συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Ανακοινώνεται ότι επήλθε πλήρης συμφωνία, το κείμενο της οποίας θα υπογραφεί την Τρίτη 06/07/2010 και θα επακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου