22/6/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


«ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ»



Η πρώτη ανακοίνωση της νέας διοίκησης αφορά την μεταγραφολογία των ημερών.
Τα ονόματα των υποψηφίων παικτών για να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα δίνουν και παίρνουν καθημερινά, ωστόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στην συνέχεια θα γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κρίνει σκόπιμο, για την σωστότερη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας, να τονίσει τα ακόλουθα:

α) Τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για την υλοποίηση της συμφωνίας, η οποία αφορά στην μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Σ. Κόκκαλη προς τον κ. Β. Μαρινάκη, όπως αυτή έχει ήδη γνωστοποιηθεί την περασμένη Παρασκευή.

β) Παράλληλα, όπως είναι αυτονόητο και μέσα από μια συστηματική έρευνα, γίνεται προσπάθεια προκειμένου το συντομότερο δυνατό να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, έτσι ώστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να παρουσιαστεί δυνατός, όπως όλοι τον θέλουμε.

Ως εκ τούτου, παρά την κατανοητή μεταγραφική έξαρση από την πλευρά των Μ.Μ.Ε., οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις θα ολοκληρωθούν μετά την υλοποίηση της συμφωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου