24/6/10

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ«ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...»




Το σήριαλ πήρε τέλος. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο και θα υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού.
Και πραγματικά πρόκειται για σήριαλ, αφού κανείς δεν γνώριζε ποια θα είναι τελικά η απόφαση του μεγάλου γκολκίπερ.
Και στο ξεκίνημα της συζήτησης βρήκαμε την ευκαιρία να τον πειράξουμε και λίγο.
-Τελικά είναι καλύτερα παίκτης από γενικός αρχηγός;
«Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που ο Ολυμπιακός μου ζήτησαν να παραμείνω για άλλο ένα χρόνο, δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Αντέχω ακόμα και από την στιγμή που αντέχω και με θέλει και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσω. Το ποδόσφαιρο το αγαπάω και το γήπεδο είναι ο χώρος που με γεμίζει και που μου αρέσει να βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι ότι το είχα σκεφτεί, αλλά από την στιγμή που το ζήτησε ο κύριος Κόκκαλης δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά.»
-Τέσσερα χρόνια στην διάρκεια της προετοιμασίας την ίδια ερώτηση σου έκανα. Και πάντα μου έλεγες θα δούμε του χρόνου.
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τι θα γίνει και ποιο είναι το αύριο. Απλά έλεγα ότι όταν καταλάβω ότι δεν αντέχω και με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου θα αποχωρήσω. Όμως αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό μου λένε να συνεχίσω και επειδή είμαστε σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα, πρέπει να το κάνω. Όχι φυσικά με βαριά καρδιά, αλλά και γιατί καταλαβαίνω, ότι μπορώ για άλλο ένα χρόνο»
-Στον Ολυμπιακό έχουμε μεγάλες αλλαγές. Μια νέα σελίδα.
«Για αυτό και αποφάσισα να συνεχίσω , γιατί όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την επόμενη χρονιά. Αυτή που έφυγε μας προβλημάτισε όλους και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διορθώσουμε τα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος, ότι κάτι καλό θα βγει, αλλά και πιστεύω και ο κόσμος να μας βοηθήσει και να καταλάβει ότι ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Ο κόσμος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και το ίδιο ξέρω ότι θα κάνει και τώρα, γιατί αλλάζουν πολλά πράγματα και χρειάζεται στήριξη. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και στους ανθρώπους που ανέλαβαν.»
-Είσαι από τους παλιούς που έμειναν στην ομάδα. Πέφτει όλο το βάρος σε εσένα;
«Δεν έχει σημασία σε ποιον θα πέσει το βάρος, αλλά τι πρέπει να κάνουμε για να συνέλθει η ομάδα και να ξεπεράσουμε την περσινή άσχημη χρονιά. Αλλάζουν πολλά πράγματα τώρα και όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε για να έρθουν και πάλι οι επιτυχίες. Και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει τερματοφύλακα, γιατί θα είναι η τελευταία χρονιά για εμένα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου