18/6/10

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



H μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Μια ήμερα που μπορεί να είναι και ιστορική.
Το μεσημέρι ο Σωκράτης Κόκκαλης θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία του συλλόγου, με αντικείμενο την παραχώρηση του μετοχικού πακέτου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στον γνωστό εφοπλιστή. Όλα δείχνουν ότι οι δύο άνδρες θα δώσουν τα χέρια και θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον μεγάλο σύλλογο

Για να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όμως χρειάζεται να ρίξουν (και οι δύο) λίγο νερό στο κρασί τους. Διαφορετικά, θα σημειωθεί «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις Αν και υπάρχει η πληροφορία ότι οι κ.κ. Κόκκαλης και Μαρινάκης θα πάνε στο ραντεβού με στόχο να καταλήξουν σε μία συμφωνία με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού.

Οι αρχικές προθέσεις του γνωστού εφοπλιστή είναι να διοικήσει με άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης του, όμως ο Κομνηνάκης και ο Γιώργος Λούβαρης. Μάλιστα, εμφανίζεται έτοιμος να «τρέξει» τα θέματα της ομάδας, σχεδιάζοντας να ολοκληρωθούν 1-2 μεταγραφές «βόμβες». Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της «ομαλής μετάβασης» των μετοχών της ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή πάντως περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση ο Ολυμπιακός να αλλάξει χέρια.
Σε λίγες ώρες αναλυτικό ρεπορτάζ από την συνάντηση κορυφής, με την αγωνία του κόσμου να έχει φτάσει στο κατακόρυφο.
Στις 3.40 Κοκκαλης και Μαρινάκης έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ και ξεκίνησαν τις συζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου