23/6/10

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΕΡΟ....


Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από την πρώτη στιγμή της άφιξης του στον Ολυμπιακό.

Είχα την ευκαιρία πολλές φορές εκτός γηπέδου να διαπιστώσω ποιος άνθρωπος ήταν ο Ιεροκλής Στολτίδης και τι «παιδί μάλαμα» είναι , από αυτά που σπάνια βρίσκεις, ιδιαίτερα στον «δύσκολο» χώρο του ποδοσφαίρου

Ότι και να πει κανείς για τον Ιεροκλη Στολτίδη είναι λίγο.

Επτά χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό, πάντα στην πρώτη γραμμή, χωρίς να βγάζει μιλιά και ποτέ να διαμαρτύρεται Για τίποτα.

Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι(κυρίως) και μετά ποδοσφαιριστές

Ποτέ δεν δυσανασχέτησε για δημοσιεύματα, ποτέ δεν έκανε παράπονα γιατί η κριτική ήταν «σκληρή» και πιθανός δεν του άρεσε.

Ποτέ δεν άκουσες κακία κουβέντα και ποτέ δεν ζήτησε από κανένα ιδιαίτερη μεταχείριση

Έδινε τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο και η προσφορά του όλα αυτά τα επτά χρόνια στον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη.

Δεν ξέρω αν αδικήθηκε από κάποιον προπονητή, αλλά ο Στολτίδης ποτέ δεν παραπονέθηκε σε κανένα, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που μπορεί το παράπονο να τον «έπνιγε».

Ένα και μοναδικό ξέσπασμα είχε , κατά του Ζίκο και εδώ που τα λέμε δεν είχε και άδικο, γιατί κάποιες φορές δεν αντέχεις.

Ότι είχε και δεν είχε το έδινε και δεν ήταν λίγες οι φορές που αγωνίστηκε τραυματίας χωρίς να πει σε κανένα τίποτα(αυτό να το ακούνε κάποιοι που είναι τραυματίες, τρεις μήνες).

Ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνωρίσαμε στα 25 χρόνια ρεπορτάζ σε αυτή την ομάδα.

Καλή τύχη Ιερο...

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.....
    http://thrilikienimerosi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή