25/6/10

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΥΤΙ!




Γκοβου και Γκουτι είναι οι δυο μεγάλοι στόχοι του Ολυμπιακού και αυτό επιβεβαιώνεται και απο δημοσιεύματα του Γαλλικού και Ισπανικού Τύπου.


Δυο μεγάλοι παίκτες που αν τελικά αποκτηθούν θα μιλάμε για ένα παντοδύναμο Ολυμπιακό.


Τα προσεχή 24ωρα αναμένονται εξελίξεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θέλει να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, παρα τις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις των δυο σούπερ σταρ.


Σήμερα το France Football δημοσιεύει θέμα σύμφωνα με το οποίο οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται (εκτός από τον Παναθηναϊκό) για τον 30χρονο Γάλλο που έμεινε ελεύθερος από την Λυόν.


Σύμφωνα με πληροφορίες για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του Σίντνεϊ Γκοβού! Ο διεθνής άσος των "τρικολόρ" που έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ρεπορτάζ από την Γαλλία τον έφερναν κλεισμένο, δεν έχει καταλήξει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Εξετάζει όλες τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του και φυσικά θα επιλέξει την πιο συμφέρουσα για τον ίδιο. Ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να τον ικανοποιήσει οικονομικά και να τον κάνει δικό του πετυχαίνοντας διπλό στόχο


Και σήμερα η Ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρεται για την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκούτι

2 σχόλια: