4/9/11

Το σκεφτεται ο Βαλβέρδε...Μπορεί η εκτίμηση που υπάρχει να  είναι, ότι ο Ολυμπιακός σίγουρα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το αντίθετο.
Δηλαδή να μην προχωρήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην κίνηση αυτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερνέστο Βαλβέρδε το σκέφτεται, για το αν θα είναι απαραίτητο να προστεθεί στο ρόστερ ένας παίκτης την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με δεδομένο ότι  οι λύσεις που υπάρχουν  είναι περιορισμένες.
Όχι ότι ο Νιχατ , η ο  Ασαμόα δεν είναι καλοί παίκτες, αλλά, το κατά πόσο θα μπορούσαν να μπουν στην ομάδα, να προσαρμοστούν και  να δώσουν λύσεις στην επίθεση, χωρίς να έχουν κάνει προετοιμασία, αλλά φυσικά να μην έχουν και δικαίωμα στο Τσάμπιονς Λίγκ.
Πάντως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει να επιθυμεί την μεταγραφή ενός επιθετικού, αν και όλα θα κριθούν από την εισήγηση του Βαλβέρδε στο συγκεκριμένο θέμα.
Άλλωστε ο παίκτης που θα έρθει δεν προορίζεται για αντικαταστάτης του Ριέρα, αλλά για άλλη θέση(στην επίθεση) και οι λύσεις που έχει για την αριστερή πλευρά είναι πολλές, με τον Γέστε να είναι το μεγάλο φαβορί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου