12/9/11

"Αλλος ο Ολυμπιακος με την Μαρσειγ"


Ο μεγάλος Νίκος Αναστασόπουλος μιλάει για το αυριανο παιχνιδι

Δεν χρειαζόταν να δει τον Ολυμπιακό σαν αντίπαλο στο φιλικό με την ομάδα του ο Νίκος Ανασταστόπουλος, για να βγάλει συμπεράσματα. Ούτε και περίμενε ο παλιός μεγάλος άσσος το παιχνίδι με τον ΟΦΗ , για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας πριν από την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ.
Και ξέρει πολύ καλά, ότι άλλο φιλικά παιχνίδια και άλλο Ευρώπη.
Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην «Εξέδρα», αναφέρθηκε για τον Ολυμπιακό του σήμερα, του αύριο, αλλά πολύ περισσότερο για το ματς της ερχόμενης Τρίτης, αφού πλέον το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον αγώνα με την Μαρσέιγ, που θα είναι και το πρώτο επίσημο ματς
«Άλλος θα είναι ο Ολυμπιακός την Τρίτη στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ και μην βγάζει ο κόσμος συμπεράσματα από αυτά τα φιλικά. Αυτά είναι για να έχουμε να λέμε. Η πρόκληση για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και τέτοια παιχνίδια, τα ψάχνουν όλοι για να διακριθούν. Εντάξει μέχρι τώρα στα φιλικά δεν είδαμε και πολλά πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δείξει κάτι ανάλογο και την Τρίτη»
-Μπορεί ο Ολυμπιακός έτσι όπως είναι τώρα να χτυπήσει την Γαλλική ομάδα;
«Και βέβαια μπορεί και τον πιστεύω αυτόν τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα μέσα στο Καραϊσκάκη. Μετράει η έδρα σε αυτά τα ματς και ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα. Το ότι δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι, δεν ξέρω αν θα είναι μεγάλο πρόβλημα. Εντάξει δεν έχεις βρεις ακόμα ρυθμό, αλλά και εμείς παίξαμε χωρίς κανένα επίσημο με τον Ατρόμητο και παίξαμε καλά .Φυσικά και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά να είχε παίξει δυο, τρία παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά νομίζω ότι η ομάδα θα σταθεί καλά με την Μαρσίεγ και θα δείξει κάλο πρόσωπο»
-Υπάρχουν λύσεις για ένα τέτοιο ματς;
«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή έχει παικταράδες και τρομερό υλικό. Αν δεν έχει λύσεις ο Βαλβέρδε ποιος έχει εγώ;. Ότι ήθελε του το πήρε ο Μαρινάκης και διαλέγει και παίρνει, σε όποια θέση θέλει. Θα ξεκινήσει με μια ενδεκάδα που θα αποφασίσει και μετά το εξήντα που είναι λογικό να υπάρχει κούραση, θα έχει επιλογές και να διαχειριστεί το παιχνίδι, όπως νομίζει. Δεν είναι αχτύπητη ομάδα η Μαρσέιγ και ένας καλός Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Εγω έτσι το βλέπω, έστω και αν ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελίχθη ένα παιχνίδι. Και μάλιστα τέτοιου επιπέδου, όπως είναι αυτά στο Τσάμπιονς Λιγκ και με καλές ομάδες.. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αυτός ο Ολυμπιακός και με τον κόσμο δίπλα του είναι ικανός για μεγάλα πράγματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου