26/9/11

ΟΙ σκέψεις του Βαλβέρδε


«Καυτή» εβδομάδα για τον Θρύλο
Μπορεί η εβδομάδα που ξεκίνησε να είναι «καυτή» για τους Έλληνες πολίτες με τις απεργιακές κινητοποιήσεις και το χάος που επικρατεί στην Αθήνα, όμως είναι το ίδιο «καυτή» και για τον Ολυμπιακό, που μέσα σε τέσσερις ημέρες δίνει δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια.
Πρώτα με την Αρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και την ερχόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ , τον οποίο υποδέχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα.
Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας και για τους δυο αγώνες, οι οποίοι θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια και με θετικά αποτελέσματα οι «ερυθρόλευκοι» θα βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία.
Η αποστολή αναχωρεί αύριο το πρωί για το Λονδίνο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και την ευκαιρία να κάνει τις καλύτερες επιλογές, για μια δυνατή ενδεκάδα, που θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στην μεγάλη ομάδα του Αρσέν Βενγκιέρ.
Ο Ιβάν Μαρκάνο ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Φρανσουά Μονδεστό θα είναι οι παίκτες «κλειδιά» στην ενδεκάδα, με τον Ισπανό να παίζει στην αριστερή πλευρά(επάνω στον Φαν Πέρσι) και τον Βασίλη Τοροσίδη μπροστά από τον Μονδεστό στην δεξιά πλευρά, σε μια προσπάθεια του Βαλβέρδε να καλύψει τις πτέρυγες, εκεί δηλαδή που η Αρσεναλ διαθέτει όλη της την δύναμη.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μαζί με τον Μέλμπεργκ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Ο Ιμπαγάσα με τον Ορμπάιθ στον άξονα, αριστερά ο Φουστερ και μόνος προωθημένος ο Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης. Απο εκει και περα ο υπαρχουν πολλοι μνυστηρες για μια θεση και ο Χολέμπας υποψηφθιος για να παιξει μπροστα απο τον Μαρκάνο.
Πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι από αυτές τις σκέψεις που έχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού για το μεθαυριανό παιχνίδι στο Εμιρέιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου