7/9/11

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ


Η εξέλιξη στο θέμα του Εντουάρντο Μαθίας, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι ο ισχυρός άνδρας στον Ολυμπιακό αυτή την εποχή, φυσικά μετά τον Βαλβέρδε.
Ο Ντάρκο ήταν, είναι και θα είναι το αγαπημένο παιδί του Βαγγέλη Μαρινάκη και άνθρωπος της πλήρους εμπιστοσύνης του, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό.
Και τώρα μετά την απομάκρυνση του Μαθίας, ο Σέρβος έχει και πάλι στα χέρια του την πρωτοκαθεδρία, σε όλα τα επίπεδα.
Όχι άδικα. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Κοβάσεβιτς, έδειξε με κάθε τρόπο, ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος που θα μπορεί να φέρει σε πέρας όχι μόνο μεταγραφικά θέματα, αλλά και να δώσει λύσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα.
Το πείραμα Μαθίας απέτυχε, σε αντίθεση με αυτό του Ντάρκο, που έχει κερδίσει την διοίκηση με τον σοβαρό και μεθοδικό τρόπο που χειρίζεται τα θέματα, αλλά κυρίως και την μυστικότητα που τον διακρίνει.
Και το ποιο σημαντικό είναι ότι ο Κοβάσεβιτς ακόμα και από την στιγμή που προσλήφθηκε ο Μαθίας, ήταν πολύ διακριτικός και συνεργάσιμος, γιατί δεν ήθελε να φανεί η διάσταση απόψεων που είχε με τον Ισπανό.
Σε πολλά πράγματα διαφώνησαν, αλλά ο Κοβάσεβιτς κρατούσε πάντα τις αποστάσεις και ήταν προσεκτικός σε κάθε του κίνηση.
Ακόμα και με τον τύπο δεν είχε πολλές επαφές και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα παίρνεις κουβέντα από το στόμα του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μεταγράφηκα θέματα.
Αυτό είναι που εκτιμάει περισσότερο ο Μαρινάκης και για αυτό του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Φυσικά και το «διαζύγιο» του Μαθίας με τον Ολυμπιακό δεν έχει καμία σχέση με τα καθήκοντα του Κοβάσεβιτς, αλλά το σίγουρο είναι ότι τώρα θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο και θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου