4/9/11

" Δεν χάνεται ο Ολυμπιακος, χωρις τον Ριέρα"

Πολύ συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την απόφαση του Ολυμπιακού να πουλήσει τον Ριέρα στην Γαλατά Σαράι.
Υπάρχουν κάποιοι που ήταν αντίθετοι με την απόφαση αυτή, αλλά και κάποιοι πο το είδαν ρεαλιστικά και δείχνουν να συμφωνούν.
Υπάρχει όμως και μια Τρίτη άποψη με πολύ ενδιαφέρον. Ο Βασίλης Καραπιάλης λέει σε ερώτηση που του  έγινε.
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα χαθεί, επειδή έφυγε ο Ριέρα. Εδώ έφυγαν κατά καιρούς παικταράδες και παικταράδες. Και τι έγινε; Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο. Για εμένα ήταν σωστή  η κίνηση, από την στιγμή μάλιστα που ο Ριέρα ήθελε να φύγει. Δεν κρατάς ποτέ ένα παίκτη με το ζόρι. Δεν θα πω  τι πρόσφερε ο Ριέρα στην περασμένη χρονιά, αλλά από την στιγμή που έχεις μια τέτοια πρόταση, δεν μπορείς να το δεις διαφορετικά. Και παίκτες υπάρχουν να τον αντικαταστήσουν, αλλά και μπορείς να βρεις κάτι άλλο. Εντάξει ο χρόνος μόνο ήταν το πρόβλημα, αφού όλα έγιναν ξαφνικά και την τελευταία στιγμή, αλλά όχι και ότι θα χαθεί ο Ολυμπιακός που έφυγε ο Ριερα, η ο κάθε Ριέρα. Ύστερα στο ποδόσφαιρο, όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται. Γιατί να μην ισχύει αυτό και για τον Ολυμπιακό»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου