11/10/12

«Θέλει υπομονή αυτός ο Ολυμπιακός»






Αλέξης Αλεξανδρής


Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρσεναλ. Μπορεί η εμφάνιση να ήταν καλή, αλλά για άλλη μια φορά οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να φύγουν με ένα καλό αποτέλεσμα και πλήρωσαν τα λάθη.
«Λάθη θα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αρκεί να ξέρεις και να προσπαθείς να τα διορθώνεις», ήταν η πρώτη απάντηση του Αλέξη Αλεξανδρή που σχολίασε το 3-1
Ο παλαίμαχος άσσος απάντησε
«Εμένα μου άρεσε ο Ολυμπιακός και ας έχασε τελικά με αυτό το σκορ. Η ομάδα  μου έδειξε κάποια καλά στοιχεία, που σε κάνουν  να αισιοδοξείς για το μέλλον. Δεν είναι ανάγκη να τα βλέπουμε όλα μαύρα. Φυσικά και μετά από μια τέτοια ήττα δεν μπορείς να τα βλέπεις και ωραία. Αφού στο ποδόσφαιρο μετράει και το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι κακό να κρατήσουμε και κάποια καλά στοιχεία που άφησε η ομάδα. Θέλει δουλειά ακόμα ο Ολυμπιακός και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνετε»
Ακόμα ο Αλεξανδρής συμπλήρωσε
«Ξέρουμε ότι το Τσάμπιονς Λιγκ έχει ιδιαιτερότητες και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Πόσο μάλιστα όταν έχεις τέτοιες ομάδες απέναντι σου, όπως η Αρσεναλ και η Σάλκε. Το ζητούμενο για εμένα είναι μια αξιοπρεπή πορεία και να καταφέρεις να περάσεις στο Γιουρόπα Λιγκ κατακτώντας την τρίτη θέση. Αυτός νομίζω ότι είναι ο στόχος, αν και στο ποδόσφαιρο, όλα είναι μέσα και όλα μπορούν να γίνουν. Στα δυο παιχνίδια με την Μονπελιέ που ακολουθούν θα κριθούν τα πάντα. Με δυο καλά αποτελέσματα όλα μπορούν να γίνουν. Όμως επειδή ακούω διάφορα, η Γαλλική ομάδα είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος και μην την υποτιμούν. Ας έχει χάσει από την δύναμη της σε σχέση με την περσινή χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου