5/10/12

«Να αφήσουν τον προπονητή στην ησυχία του»


 Ο Δημήτρης Μαυρογεννίδης για τον Ζαντιμ και τους "προπονητές" της εξέδρας


Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δυσαρεστηθεί με την κριτική που γίνετε στον Ζαρντιμ τον τελευταίο καιρό και τα διάφορα δημοσιεύματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ιδιαιτέρα  μετά το παιχνίδι με την Σάλκε και το άτυχο αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους»
Ένας από αυτούς είναι και ο παλαίμαχος άσσος Δημήτρης Μαυρογεννίδης που ανέκαθεν ήταν ρεαλιστής και μετρημένος στα λόγια του. Αυτή την φορά όμως δείχνει να θέλει να ξεσπάσει
«Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει και περισσότερο στον Ολυμπιακό. Έχει έρθει ένας καινούργιος προπονητής και με τον πρώτο άτυχο αποτέλεσμα, έχουν πέσει κάποιοι  να τον φάνε. Πως μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Εντάξει στην Ελλάδα ζούμε και τα έχουμε δει  όλα, αλλά μερικά πράγματα είναι έξω από κάθε λογική. Η διοίκηση έκρινε ότι ο προπονητής αυτός έχει τις προδιαγραφές να δουλέψει και να φτιάξει μια καινούργια ομάδα. Για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος. Και από τα πρώτα παιχνίδια έχουν αρχίσει οι μουρμούρες και τα διάφορα σχόλια. Γιατί δεν περιμένουν κάποιοι να δουν την ομάδα μετά από κάποιο διάστημα και στη συνέχεια  να βγάλουν τα συμπεράσματα τους; Είμαι τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό και πάντα υπήρχε αυτό το φαινόμενο. Όλοι να θέλουν να κάνουν τους προπονητές»
Ακόμα ο Μαυρογεννίδης τόνισε
«Ο Ζαρντιμ έχει ένα μειονέκτημα. Ότι ο προκάτοχος του, ο Βαλβέρδε ήταν ο ποιο πετυχημένος τα τελευταία χρόνια , αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι μπορεί από την μια ημέρα  στην άλλη να κάνει μια ομάδα που να παίζει καλή μπάλα και να παίρνει αποτελέσματα. Και νομίζω ότι ο κόσμος θα πρέπει να τον στηρίξει και να απομονώσουν αυτούς που θέλουν να το παίξουν προπονητές και να βγάζουν όλα τους τα απωθημένα. Φυσικά και θα γίνει κριτική, αλλά όταν έρθει η  ώρα και αφού αφήσουν τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του. Γιατί αυτή η πίεση δεν θα βγάλει σε καλό και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα και έχασε μόνο από την Σάλκε, που ήταν μια καλύτερη ομάδα. Που είναι το τραγικό δηλαδή, για το οποίο πρέπει όλοι να πέσουν επάνω στον προπονητή;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου