15/10/12

Αποκαλύψεις





Πολλά έχουν αλλάξει στον Ολυμπιακό τα δυο  τελευταία χρόνια και από το καλοκαίρι της ανάληψης της προεδρίας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μια ακόμα αποχώρηση πρόσφατα. Μετά τον Γιάννη Γιαννόπουλο και η Ευγενία Λαγού, που ήταν επί  χρόνια στο γραφείο Τύπου αποχώρησε. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς έχει αναλάβει την στελέχωση του τμήματος με νέα πρόσωπα.

·       Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στον Τηλεοπτικό χάρτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να  είναι έτοιμος  να μπει στον χώρο  της τηλεόρασης.
Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις με τον Μ Κυριακού έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, έτσι ώστε να  γίνει «συμπαίκτης» στον Αντ 1. Άλλωστε η αποχώρηση του από τον skay έχει οριστικοποιηθεί μετά την κόντρα του με τον Γιάννη Αλαφούζο
.
·       Και άλλος παλαίμαχος παίκτης στον δρόμο για το Ρέντη. Ο Γρηγόρης Γεωργάτος δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό από κάποιο πόστο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επιθυμεί την ενεργοποίηση του . Έγιναν κάποιες συζητήσεις και αναμένονται εξελίξεις στο θέμα πολύ σύντομα.

·       Πολύ μεγάλο το παρασκήνιο τον τελευταίο καιρό στα τμήματα υποδομών. Πρόσφατα υπήρξε λεκτικό επεισόδιο ισχυρού άνδρα με προπονητή και οι φωνές ακούστηκαν  μέχρι την πλατεία του Ρέντη!
Υπάρχει κάποιος ανεπιθύμητος, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα, αλλά δεν είναι εύκολο να απομακρυνθεί….

·       «Μουρμουράει» πολύ ο Μάρκο Πάντελιτς τον τελευταίο καιρό και  αυτός είναι ο λόγος που είναι πολύ πιθανό τον Δεκέμβριο να σπάσει το συμβόλαιο του. Και ο ίδιος το έχει καταλάβει ότι δύσκολα θα του δώσει  χρόνο συμμετοχής ο Ζαρντιμ και το έχει πάρει απόφαση, ότι δεν πάει άλλο. Και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς περιμένει στην γωνία….

·       Δεν είναι μυστικό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται με τα πάντα στον  Ολυμπιακό. Από το ποιο σοβαρό θέμα, μέχρι και για πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Ακόμα και με  τους παίκτες που έχουν δοθεί με την μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες!
Ζητάει συνέχεια ενημέρωση για τη  εξέλιξη τους και θέλει να γνωρίζει τα πάντα.

·       Ενθουσιασμένοι είναι στον Ολυμπιακό με την δουλειά του Στόρκ στα τμήματα υποδομών. Ο Γερμανός τους έχει κερδίσει όλους και κυρίως με τον αθόρυβο τρόπο που δουλεύει, χωρίς τυμπανοκρουσίες και αυτοπροβολή. Και έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο Ρέντη. Παρεπίπτοντος ο Στόρκ μια φορά την εβδομάδα πηγαίνει σε μαγαζί στο Τουρκολίμανο και τρώει το αγαπημένο του ψάρι….

* Δεν λέει να ξεχάσει με τίποτα ο Νέρι Καστίγιο τον Ολυμπιακό. Μπορεί να αγωνίζετε στο Μεξικό αλλά τους ερυθρόλευκους  τους έχει πάντα στο μυαλό του.
Και αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε, δικός του άνθρωπος προσπάθησε να επαναφέρει θέμα επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αλλά η απάντηση που πήρε δεν άφησε περιθώρια για αισιοδοξία. Αν και στην ζωή ποτέ μη λες ποτέ.

* Ούτε ολόκληρο τ΄  όνομα δεν πρόλαβαν να πουν στον Μαρινάκη και η απάντηση είχε δοθεί ήδη. Για κάποιον που θέλησε να  προωθήσει το θέμα Κατσουράνη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 Ο πρόεδρος ήταν απόλυτα σαφής και η απάντηση του ξεκάθαρη
Ούτε για αστείο δεν ήθελε να το ακούσει....

* Δεν  ξέρω τι λέει ο Μέλμπεργκ για το συμβόλαιο που έκανε με την Βιγιαρεάλ. Ο Σουηδός υποστηρίζει ότι πήρε  ένα εκατομμύριο για ένα χρόνο, αλλά αυτά είναι αστεία. Όπως είπε κάποιος από την Ισπανία στον Μαρινάκη, 450.000 ευρώ πήρε και είπε και ευχαριστώ  Ο Ολυμπιακός του έδινε τα διπλάσια συν μπόνους και έκανε και τον δύσκολο.

* Τον αντί- Ιμπαγάσα τον έχουν βρει στον Ολυμπιακό και τον πιστεύουν. Και δεν είναι άλλος από τον Μασάδο. Και η εντολή για τον Ιανουάριο είναι να βρεθεί ένας μεγάλος παίκτης για τα αριστερά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....


* Ο Χολέβας βγήκε και διέψευσε τις φήμες για ΠΑΟΚ. Ο Τοροσίδης γιατί όχι. Δεν τον αφήνει ο Γιωργάκης;
Θα τους "χορέψει στο ταψί" ο Βαγγέλης  και θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν
Στον ίδιο μάνατζερ που έχει  και πελάτη τον Τζιμπούρ είχε πει πριν από ένα χρόνο για τον Αλγερινό.
"Μάζεψε τον δικό σου", όταν είχε τεθεί θέμα γιατί ο Μιραλάς παίρνει περισσότερα λεφτά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου