11/10/12

ΤΕΛΟΣ ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ»










Και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ  εμφανίζετε  να έχει σαν στόχους δυο παίκτες του Ολυμπιακού!
Τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Χοσέ Χολέβας…
Δεν προκαλούν  καμία εντύπωση  τα διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με αφορμή το νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και το  ενδιαφέρον για τους δυο «ερυθρόλευκους»
Με το που εμφανίστηκα λεφτά στην «πιάτσα» να το ενδιαφέρον.
Γνωστά τα «παιχνιδάκια» των μάνατζερ που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν καλύτερα συμβόλαια των πελατών τους.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις προθέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να συζητήσουν με τους δυο παίκτες για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους και όλος τυχαίος ξαφνικά ενδιαφέρετε ο ΠΑΟΚ!!!
Αυτά ακούει και διαβάζει ο Μαρινάκης και τρελαίνεται. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «βγάζει σπυράκια», όταν ακούει για μάνατζερ. Ιδιαίτερα με την περίπτωση του Τοροσίδη η κατάσταση έχει ξεφύγει και εδώ και δυο χρόνια. Έχουν ενδιαφερθεί όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
Αλλά  επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει ποτέ στα γραφεία… Όλο «πρωτοσέλιδα»  και φήμες. Κάθε καλοκαίρι τα ίδια και τα ίδια
«Τέρμα τα παιχνιδάκια», φαίνεται να είπε κάποια στιγμή ο Μαρινάκης, που δεν κρύβει την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που  προσπαθούν  να πιέσουν οι διάφοροι μάνατζερ την διοίκηση και να ικανοποιήσουν τον πελάτη τους.
Εάν υπάρχει παίκτης του Ολυμπιακού που έχει στο μυαλό του να αφήσει τα μεγαλεία και την σιγουριά του Ολυμπιακού και να πάει στον ΠΑΟΚ «μεγιά του με χαρά του»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου