12/10/12

Κίνηση με νόημα....





Όσο και να θέλεις να δει την κίνηση με την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη ρεαλιστικά αυτό φαντάζει  δύσκολο.
Η αλήθεια είναι ότι ξάφνιασε η διοίκηση του Ολυμπιακού με την ανακοίνωση για την συνεργασία με τον πρώην ερυθρόλευκο γκολκίπερ, όμως είναι φανερό ότι ο Μαρινάκης κάτι θέλει να πει….
Παρά το γεγονός ότι λέει συνέχεια για την στήριξη του στον Ζαρντίμ, ήξερε πολύ καλά , ότι μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε σχόλια και θα έφερνε ερωτηματικά για το κατά πόσο ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Ήξερε πολύ καλά την επόμενη μέρα και όμως πήρε την απόφαση, που  αναπόφευκτα φέρνει αναστάτωση και τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.
Ξέχωρα από το τι θα βάλει στο μυαλό του ο κάθε φίλαθλος της ομάδας και το τι θα ακολουθήσει, η κίνηση με την προσθήκη του Αντώνη στο τεχνικό τιμ, ήταν μια ενέργεια πετυχημένη, γιατί είναι ο άνθρωπος που ξέρει καλά τον Ολυμπιακό , έχει σεβασμό στα αποδυτήρια και τις εμπειρίες που χρειάζεται για ένα τέτοιο πόστο.
Είναι αποδεκτός από τον κόσμο του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους στο Ρέντη. Σοβαρός , μετρημένος και με μεγάλες εμπειρίες από τον ποδοσφαιρικό χώρο.
Ακόμα και αν ο κύριος Μαρινάκης συνεχίζει να λέει ότι στηρίζει τον Ζαρντίμ, είναι φανερό, ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν, αν όχι σύντομα , στο αμέσως προσεχώς διάστημα….
Και η απορία απλή. Γιατί αυτό δεν έγινε το καλοκαίρι, και συμβαίνει τώρα  εντελώς ξαφνικά; αρα......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου