22/10/12

«Χαιρόσουν να παίζεις μαζί του»Ο Βασίλης Καραπιάλης για τον μεγάλο Ζιοβάνι


Η άφιξη του Ζιοβάνι στην Ελλάδα έχει ξεσηκώσει τον ερυθρόλευκο κόσμο και όχι μόνο. Ποιος δεν παραδέχεται ότι ο Βραζιλιάνος στο διάστημα που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού απέκτησε μόνο φίλους και άφησε πίσω του στιγμές μοναδικές και ανεπανάληπτες αναμνήσεις.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγάλος Ζιοβάνι έγινε αποδεικτός και προκάλεσε τον θαυμασμό ακόμα και από τους τότε συμπαίκτες του.
Και η απάντηση του Βασίλη Καραπιάλη, για τον Ζιοβάνι τα λέει όλα
«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι χαιρόσουν να παίζεις μαζί του και να τον έχεις συμπαίκτη»
Και συνεχίζοντας ο Καραπιάλης είπε
«Πιστεύω ότι είναι ο μεγαλύτερος ξένος παίκτης που έχει έρθει στον Ολυμπιακό και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεν ήρθε απλά για ένα συμβόλαιο, αλλά το τίμησε με τον καλύτερο τρόπο  και προσέφερε μοναδικές στιγμές στον κόσμο. Ήταν αυτό το κάτι άλλο και οι παίκτες που χρειάζονται για να σε  ανεβάζουν επίπεδο. Ο Ολυμπιακός εκείνη την εποχή είχε μεγάλους παίκτες και η προσθήκη του Ζιοβάνι, ήρθε να δέσει και να κάνει την ομάδα ακόμα μεγαλύτερη. Ότι και να πεις για αυτόν παίκτη είναι λίγο και η καριέρα του τα  λέει όλα. Ήταν απρόβλεπτος στο παιχνίδι του και μπορούσες να περιμένεις να κάνει τα πάντα. Και μόνο ότι αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο του Ολυμπιακού αυτό τα λέει όλα, γιατί έδωσε πολλά και φυσικά πήρε και αυτός. Όπως και όλοι μας που αγωνιστήκαμε σε αυτόν σύλλογο. Και ο Ριβάλντο ήταν μεγάλο όνομα και τρία χρόνια στην ομάδα  έδωσε πολλά, αλλά νομίζω ότι η παρουσία του Ζιοβάνι αυτά τα έξι χρόνια, είχε κάτι το ξεχωριστό και για αυτό και ο κόσμος του Ολυμπιακού τον έχει και θα τον έχει στην καρδιά του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου