11/10/12

«Μου αρέσει που γεμίσαμε Έλληνες»


Ο Γρηγόρης Γεωργάτος για τον φετινό Ολυμπιακό

Αυτό που επιθυμούσαν πολλοί στον Ολυμπιακό έχει γίνει πραγματικότητα. Δηλαδή να υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες, όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά και στην ενδεκάδα. Άλλωστε ήταν σαφής η επιθυμία της διοίκησης Μαρινάκη από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον σύλλογο.
Πολύ περισσότερο αρέσει σε ένα βετεράνο, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Ολυμπιακό των επιτυχιών και με βάση τους Έλληνες παίκτες. Τον Γρηγόρη Γεωργάτο, που το επισημαίνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί
«Μου αρέσει που γεμίσαμε Έλληνες στην ομάδα. Και νέα παιδιά και ελπιδοφόρα με μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να έχει Έλληνες παίκτες όχι μόνο στο ρόστερ, αλλά και στην ενδεκάδα. Ξέρω πολύ καλά την ψυχολογία του  κόσμου, στα τόσα χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Θέλει Ελληνόπουλα να τα δίνουν όλα και να δένονται με την ψυχολογία του συλλόγου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της κυριαρχίας του στηρίχθηκε σε Έλληνες παίκτες. Και μου αρέσει που ο Μαρινάκης θέλει να  κάνει το ίδιο και ακόμα σε μεγαλύτερο ποσοστό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου