15/10/12

Mήτρογλου και Τζιμπούρ μαζί






Φαίνεται ότι ο Ζαρντίμ δείχνει έτοιμος να αλλάξει τρόπο σκέψης και να αναθεωρήσει κάποιες από τις απόψεις του για τον Ολυμπιακό.
Όχι τόσο θορυβημένος από  την τοποθέτηση του Αντώνη Νικοπολίδη στην θέση του βοηθού του στο πάγκο, αλλά από την μέτρια εικόνα που δείχνει η ομάδα.
Όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνει ότι στον Ολυμπιακό ένας και μόνος τρόπος παιχνιδιού ταιριάζει. Η επίθεση. Και για αυτό θέλει να προσαρμόσει το σύστημα επάνω στους Τζιμπούρ και Μήτρογλου που θα αποτελούν το επιθετικό δίδυμο με στόχο το εύκολο γκολ και φυσικά στην βελτίωση του θεάματος.
Αυτό βγαίνει από τις προπονήσεις, αλλά και τις συζητήσεις του Πορτογάλου με τους συνεργάτες του τον τελευταίο καιρό.
Φυσικά και ο προπονητής ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι θέλει η ομάδα και ποιος θα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίζει τους αντιπάλους, αλλά δεν μπορεί να περάσει και απαρατήρητο το γεγονός ότι ο κόσμος δυσανασχετεί με το θέαμα και δεν αρκείται στο, ότι η ομάδα  έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Και έχει καταλάβει ότι δεν φτάνει  αυτό.
Έτσι θεωρείται βέβαιο ότι στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, θα δοκιμάσει για πρώτη φορά να ξεκινήσει μαζί στην ενδεκάδα τον Μήτρογλου μαζί με τον Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου