19/6/10

«ΚΑΜΕΝΑ»...ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ






ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Περιμέναμε με πολύ ενδιαφέρον να δούμε κάποια από τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να λάμψουν σε αυτό το Μουντιάλ.
Περιμέναμε ποδοσφαιριστές που έκαναν πράγματα και θάματα με τις ομάδες του στα πρωταθλήματα, να δείξουν κάποια από τα χαρίσματα τους και να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές, στο «φτωχό» μέχρι τώρα παγκόσμιο κύπελλο.
Και τα πρώτα δείγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, αφού παίκτες παγκόσμιας κλάσης, περνάνε απαρατήρητοι με λίγες εξαιρέσεις.
Φυσικά ακόμα είναι νωρίς, αλλά κάτι δεν μας αρέσει σε αυτή την ιστορία. Δεν υπάρχει φρεσκάδα και δυνάμεις.
Ακόμα και αυτός ο Λιονέλ Μέσι, δεν είναι ο γνωστός που ξέρουμε.
Που είναι ο Κακά; Ανύπαρκτός ο Ρουνει στα δυο πρώτα παιχνίδια της Αγγλίας και ο Τζέραρντ δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Εκτός τόπου και χρόνου ο Ριμπερί, έχει παρασυρθεί από το κακό πρόσωπο που δείχνει η Γαλλία.
Τίποτα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο μοναδικό μέχρι τώρα παιχνίδι της Πορτογαλίας και δεν υπήρχε πουθενά ο Βίγια στο παιχνίδι της Ισπανίας με την Ελβετία, όπως και ο Σνάιντερ στον αγώνα της Ολλανδίας με την Δανία.
Στα μέχρι τώρα παιχνίδια οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που έλαμψαν είναι ο Ντιέγκο Φορλάν και ο Ιγκουαίν που οδηγούν την Ουρουγουάη και την Αργεντινή στις επιτυχίες και σε γκολ….
Υπάρχει κάποιος λόγος που όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες δεν κάνουν καλές εμφανίσεις και κινούνται στην μετριότητα;
Η εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι έχουν «καεί» από τα πολλά παιχνίδια της σαιζόν που πέρασε και έχουν μείνει από δυνάμεις, με αποτέλεσμα να κινούνται σε μέτρια επίπεδα.
Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα στην συνέχεια και όσο ανεβαίνει το θερμόμετρο της αγωνίας να δούμε κάτι από αυτούς τους μεγάλους παίκτες, που απολαμβάναμε όλη την χρονιά στα πρωταθλήματα τους, αλλά στο Μουντιάλ απογοητεύουν.

2 σχόλια:

  1. κωστα ποσο μειωσει θα εχουν τα δειαρκειας φετος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΚΥ ΜΙΚΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή