14/9/11

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ…




Περνώντας οι ώρες και με ποιο ξεκάθαρο μυαλό, προσπαθώ να δω ποιο ρεαλιστικά το χθεσονοβραδυνο παιχνίδι και να καταλάβω, γιατί ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δείξει ένα καλό πρόσωπο και να ικανοποιήσει έστω και λίγο τους οπαδούς του.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι εδώ στην Ελλάδα, το έχουμε πολύ εύκολο να ισοπεδώνουμε τα πάντα μέσα σε ένα βράδυ.
Έχουμε ένα προτέρημα, πώς να το κάνουμε.
Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και με γνωστά προβλήματα, ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τις οποιεσδήποτε προσδοκίες των φίλων του.
Όμως να βγάζουμε μέσα σε ένα βράδυ άχρηστους όλους τους παίκτες, που αποκτήθηκα, τον προπονητή, για τις επιλογές του και να «γκρινιάζουμε» για την ήττα από την Μαρσειγ, τουλάχιστον είναι υπερβολή.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, με την οποία κάποιοι θα συμφωνούν και κάποιο θα διαφωνούν.
Επιστρέφοντας χθες το βράδυ από το Καραϊσκάκη, άκουγα ραδιοφωνικούς σταθμούς και ακροατές, που επιδόθηκαν σε ένα άνευ προηγούμενο ισοπεδωμα της ομάδας και βγάζοντας άχρηστους τους πάντες και τα πάντα.
Όλοι οι «ειδικοί» βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπάσουν. Εναντίον του Βαλβέδρε(ολο φταίνε σε μια αποτυχία). Μηδενίστηκαν οι μεταγραφές του Μακουν, του Φέισα, του Αμντουν, του Γέστε και δεν έμεινε τίποτα όρθιο…
Είναι λογικό να υπάρχει η απογοήτευση, αλλά και παράλογο να βγάζεις συμπεράσματα μέσα σε λίγες ώρες.
Και ένα είναι το σίγουρο. Ότι μετά από ένα καλό παιχνίδι και νίκη του Ολυμπιακού, όλοι θα γίνουν παικταράδες και προπονηταρας ο Βαλβέδρε. Έτσι είναι αυτά….

1 σχόλιο: