10/1/13

«Καλύτερη μεταγραφή ο Αβραάμ»






Ο Πέτρος Μίχος για την επιστροφή του Παπαδόπουλου στην άμυνα του Ολυμπιακού


Με αγωνία περιμένουν στον Ολυμπιακό την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην ενεργό δράση.
Ο Έλληνας επιθετικός φτάνει προς το τέλος της περιπέτειας του και όλα δείχνουν ότι προς του τέλος του Ιανουαρίου θα ξανά  μπει και πάλι στην ομάδα.
Μια προσθήκη πολύ σημαντική και μια απουσία όλο αυτόν τον καιρό που φάνηκε πολύ, για τον Πέτρο Μίχο.
Ο παλαίμαχος άσσος λέει
«Η καλύτερη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό αυτή την εποχή θα είναι η επιστροφή του Αβραάμ. Ήταν πολύ αισθητή η απουσία του και αυτό φάνηκε σε πολλά παιχνίδια, με τον τρόπο που δέχτηκε γκολ η ομάδα. Ο Παπαδόπουλος είναι η βάση στην αμυντική λειτουργία και μαζί με τον Μέλμπεργκ αυτά τα χρόνια είχαν δημιουργήσει ότι καλύτερο στο κέντρο της άμυνας. Η εμπειρία του , αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού είναι κάτι που λείπει και τώρα με την επιστροφή του θα βελτιωθούν πολλά. Νομίζω ότι μαζί με τον Μανωλα θα συνθέσουν ένα ιδανικό δίδυμο και το κυριότερο είναι Έλληνες. Πάντα θα το λέω και ας είναι κουραστικό. Μεγάλο πράγμα να έχει ο Ολυμπιακός πολλούς Έλληνες στην ενδεκάδα, κάτι που θέλει η διοίκηση, αλλά και ο κόσμος. Και αν ο Μανωλάς τώρα είναι καλός, με τον Αβραάμ δίπλα του θα γίνει πολύ καλύτερος»
Ο Πέτρος Μίχος τόνισε ακόμα
«Νομίζω ότι η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να δείξει περισσότερη εμπιστοσύνη και σε άλλους Έλληνες και περισσότερο στον Φετφατζίδη. Δεν μπορεί να μην έχει χρόνο συμμετοχής αυτό το παιδί. Και αν υποθέσουμε ότι κάτι δεν κάνει σωστά, τότε θα πρέπει ο προπονητής να τον βοηθήσει να βελτιωθεί και να δείξει το ταλέντο του. Δεν πρέπει να χαθεί αυτό το παιδί. Ακούω για δανεισμούς και κάτι τέτοια. Όχι στον Ολυμπιακό πρέπει να παίξει, γιατί μπορεί. Και να τον βοηθήσουν και ψυχολογικά, για να γίνει και πάλι αυτός που ξέραμε και θαυμάζαμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου