21/1/13

«Να ανάψουν ένα κεράκι στην Nova»….





Παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον σχεδόν όλα τα παιχνίδια που μετέδωσε η Nova αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν το ποδόσφαιρο δεν θα με κουράσει ποτέ.
Όπως σε εμένα, έτσι και σε εκατομμύρια κόσμο η «στρογγυλή θεά» είναι  ότι καλύτερο υπάρχει στην ζωή , ιδιαιτέρα αυτή την εποχή με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία.
Είχα όμως την ατυχία ανάμεσα στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος να παρακολουθήσω και τα δυο μεγάλα ντέρμπι της Αγγλίας.
Και λέω ατυχία, γιατί  ξεκινάς από το Σάββατο και την ίδια ώρα που παίζουν ο Αστερας Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει το Γουέστ Μπρόγμπουιτς-Αστον Βίλα.
Και όμως προτίμησα το Αγγλικό ματς ανάμεσα σε δυο μικρομεσαίες ομάδες της Αγγλίας. Το ευχαριστήθηκα. Είδα μπάλα, είδα φάσεις, χάρηκα το ποδόσφαιρο.
Πως μπορείς να βλέπεις τον Ατρόμητο με τον Πλατανιά και την ίδια ώρα  το Τσέλσι-Αρσεναλ.
Μέσα σε ένα χιονισμένο γήπεδο, 22 ποδοσφαιριστές να σου προσφέρουν θέαμα και γκολ
Η λίγο αργότερα να βλέπεις τον Ολυμπιακό με τα   Γιάννενα και την ματσάρα Τοτεναμ- Μαντζεστερ Γιουνάιντετ!
Και αμέσως μετά Αρης –ΑΕΚ!!! Μιλάμε για τραγωδία. Ένας ματς που δεν αντέχεις να το παρακολουθήσεις, ούτε για να περάσεις την ώρα σου.
Ταλέντο μηδέν, κάτι παιδάκια 18χρονα, να τρέχουν σαν «παρλιακά» μέσα στο γήπεδο και να διαμαρτύρονται συνέχεια στον Κάκο, φάσεις μηδέν και μια διαιτησία για γέλια.
Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και οι ομάδες τους να πάνε και αν ανάψουν ένα κεράκι στην εκκλησία, για την Nova.
Και να ευχαριστούν τον θεό που υπάρχει αυτό το συνδρομητικό κανάλι, που  μοιράζει λεφτά  και στηρίζει το χειρότερο πρωτάθλημα που υπάρχει 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου