7/1/13

Χαμόγελα για τον Κολομβιανό





Θα βγει το «στοίχημα» του Πίνο;


Δεν είμαι από αυτούς που ενθουσιάζονται εύκολα και βλέπουν παικταράδες από την πρώτη στιγμή, γιατί τα μάτια μου έχουν  δει πολλά όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο.
Όμως μερικές φορές αρκούν 45 λεπτά για να διαπιστώσεις ότι ένας παίκτης ξέρει μπάλα και μπορεί να εξελιχτεί σε μια καλή μεταγραφή.
Τα πρώτα δείγματα του Πίνο στο παιχνίδι με την Βέροια, ήταν κάτι περισσότερο από θετικά με τον Κολομβιανό, να αφήνει καλές εντυπώσεις και πολλά χαμόγελα για την συνέχεια.
Η αλήθεια είναι ότι για την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Ζαρντιμ ο Κολομβιανός είναι ένα «στοίχημα» και κατά πόσο θα βγει,  ώστε η προσθήκη αυτή να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ.
Είναι τεχνίτης, γρήγορος με την μπάλα και φαίνεται να έχει  ένα προσόν πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο. Να ξέρει  τι θα κάνει την μπάλα πριν αυτή φτάσει σε αυτόν.
Ακόμα μπορεί να παίξει και στις δυο πτέρυγες με επιτυχία και μαζί με τον Αμπντούν να δημιουργήσουν  και πάλι ένα δυνατό Ολυμπιακό στα πλάγια.
Φυσικά και ακόμα είναι νωρίς για «μεγάλα πρωτοσέλιδα» και υπερβολές, αλλά όπως και να το κάνουμε αυτό το ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είναι φανερό ήταν ποντάρουν πολύ σε αυτή την μεταγραφή του Ιανουαρίου και στο κέρδος από ένα ποδοσφαιριστή που ήταν στα αζήτητα εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου