22/1/13

Στο εξωτερικό θα πάει ο Αντώνης






Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό και θα φανεί αν ο Αντώνης Νικοπολίδης θα παραμείνει στον πάγκο, η θα έλθει κάποιος άλλος στη θέση του Ζαρντίμ.
Το ποιο πιθανό σενάριο αυτή την στιγμή είναι οι ερυθρόλευκοι να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον Νικοπολίδη, μια λύση που έχει πολλούς υποστηρικτές στην διοίκηση, αλλά υπάρχει και μια ένσταση.
Και αυτή έχει να κάνει  με τον φόβο μην «καεί» ο παλαίμαχος γκολκίπερ, κάτι που έχει συμβεί κατά καιρούς και με κάποιους άλλους.
Και αυτό δεν το θέλει με τίποτα ο Μαρινάκης. Ποντάρει πολύ στον Αντώνη και γι αυτό έχει αποφασίσει, μετά από επιθυμία και του ιδίου, να μεταβεί στο εξωτερικό και να  παρακολουθήσει, προπονήσεις μεγάλων ομάδων, τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Αγγλία.
Αν τελικά ο Μαρινάκης αποφασίσει την πρόσληψη προπονητή τις προσεχείς ημέρες και καταλήξει σε κάποιον από τους Μανθάνο, η  Μίτσελ, τότε ο Νικοπολίδης θα μεταβεί πολύ σύντομα στο εξωτερικό, προκειμένου, προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις του δίπλα σε κάποιους καταξιωμένους τεχνικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου