11/1/13

Και εμένα… η Μπαρτσελονα!!!






Τελικά έχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία με  το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για παίκτες του Ολυμπιακού.
Σε καθημερινή βάση πλέον, τα πρωτοσέλιδα τον εφημερίδων , αναφέρονται, για κάποιον ερυθρόλευκο παίκτη και μάλιστα παράδοξος αυτό συμβαίνει συστηματικά τον τελευταίο καιρό.
Και ο κόσμος αναρωτιέται. Τι συμβαίνει τελικά;
Τον Τοροσίδη εδώ και δυο χρόνια τον ζητούν όλες οι ομάδες της Ευρώπης.(!)
Ο  Τζιμπούρ έχει προτάσεις από ομάδα της  Τουρκίας και από την Στουτγκάρδη, τον Μανωλα τον θέλει η Σάλκε, τον Φουστέρ η Βαλένθια, τον Χολέβας η Βέρντερ και ο ΠΑΟΚ, τον Μήτρογλου, η Σέλτικ και η Φούλαμ και  η τελευταία πρόταση  έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Αρσεναλ για τον Αμπντούν.
Δεν είναι δα και δύσκολο να καταλάβει κανείς , ότι τα «παιχνίδια» των μάνατζερ, έχουν ξεφύγει πολύ και η δυσαρέσκεια της διοίκησης του Ολυμπιακού, κάτι περισσότερο από εμφανής για την τακτική αυτή που ακολουθούν κάποιοι.
Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και απλά μόνο οι φήμες υπάρχουν, που προσπαθούν κάποιοι να διαρρεύσουν για τους πελάτες τους και φυσικά δημιουργούν ένα άσχημο κλίμα στην ομάδα, αλλά και σύγχυση στον κόσμο.
Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μόνο τυχαία δεν ήταν και το μήνυμα σαφές προς κάθε πλευρά…
«Θα μείνουν όσοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού»
Είπε ο πρόεδρος απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές.
Τι θέμα είναι αν το κατάλαβαν καλά, κάποιοι και πολύ περισσότερο αυτοί που τους εκπροσωπούν….
Και επειδή το θέμα έχει καταντήσει αστείο και εμένα με ζητάει η Μπαρτσελόνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου