16/1/13

«Οι αποδοκιμασίες δεν ταιριάζουν στον Ολυμπιακό»





Βασίλης Καραπιάλης


Θέμα συζήτησης, μετά τον αγώνα με την Βέροια , δεν ήταν τόσο η εμφάνιση και η νικά των ερυθρόλευκων, αλλά ένα περιστατικό που σημάδεψε το παιχνίδι.
Και αυτό δεν ήταν άλλο, από τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Μασάδο.
Χαρακτηριστική η αντίδραση του Βασίλη Καραπιάλη, για το περιστατικό, σε συζητήσω που είχε, αλλά και σε δηλώσεις που έκανε για την συμπεριφορά στο πρόσωπο του παίκτη.
Ο παλαίμαχος άσσος λέει
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για την συμπεριφορά κάποιων στον Μασάδο, Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι μέσα στο Καραϊσκάκη, αποδοκιμάζετε παίκτης του Ολυμπιακού. Με τι μυαλό μπορεί να το κάνει αυτός ένας που αγαπάει την ομάδα; Οι αποδοκιμασίες δεν ταιριάζουν σε αυτόν τον κόσμο. Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος και αυτοί που μπορούν να ανεβάσουν ένα παίκτη και να τον βοηθήσουν. Πως θα παίξει αυτός ο άνθρωπος μπάλα στο επόμενο ματς, όταν ξέρει ότι με το παραμικρό λάθος η εξέδρα θα δυσανασχετήσει;. Λάθος μεγάλο και κάποιοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, για τον λόγο που πάνε στο γήπεδο»

Ακόμα ο Βασίλης Καραπιάλης τόνισε
«Εντάξει είναι λογικό, κάποιοι να έχουν συμπάθειες, αλλά αυτό έχει διαφορά με το να αποδοκιμάζεις ένα παίκτη, που μπορεί να μη σου αρέσει, η να μη σου γεμίζει το μάτι. Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και αυτός και ένα ζεστό χειροκρότημα, μπορεί να τον κάνει άλλο άνθρωπο. Κρίμα γιατί τέτοιες συμπεριφορές κάνουν πρώτα από όλα κακό στην ομάδα. Γιατί πάνω από όλα είναι ο σύλλογος και μετά τα πρόσωπα Ο Μασάδο μπορεί να μην έχει δείξει ακόμα την αξία του, αλλά κατά την γνώμη μου είναι καλός παίκτης. Δεν του βγαίνουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι, αλλά φαίνεται να κουβαλάει και το βάρος της εξέδρας. Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό πράγμα και ο Μασάδο δεν την χει αυτή την στιγμή. Άρα θέλει βοήθεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου