8/1/13

« Το έκαψες» ρε φίλε…..





Μερικές φορές διαβάζεις κάποιες ειδήσεις απορείς,  και «τρίβεις τα μάτια σου».
Αναρωτιέσαι αν είναι αλήθεια, η κάποια σενάρια φαντασίας.
Ο Ριβάλντο συνεχίζει την καριέρα του στην Σάο Καετάνο της Βραζιλίας!!!
Ναι αλήθεια είναι. Στα 40 του χρόνια ο μεγάλος άσσος του παρελθόντος δεν λέει να πει το αντίο και νιώθει ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Δεν μιλάμε για τι οποιοδήποτε παίκτη. Μιλάμε για ένα φαινόμενο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με μια  ένδοξη καριέρα, που δείχνει να θέλει να την χαλάσει στο τέλος.
Τα πήρε όλα στην καριέρα του και φυσικά αμέτρητα χρήματα. Και αναρωτιέσαι  τώρα  τι θέλει να κάνει.
Το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να «κάψει» την μεγάλη αυτή καριέρα.
Δεν είναι από αυτούς που το κάνουν γιατί έχουν τρέλα με το ποδόσφαιρο.
Απλά για τον Βραζιλιάνο πρώην άσσο του Ολυμπιακού τα χρήματα ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στην ζωή του. Και δεν του φτάνουν αυτά που έχει βγάλει, αλλά θέλει και αλλά…
Είχα την ευτυχία να γνωρίσω τον Ριβάλντο από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και να ζήσω πολλές σημαντικές στιγμές μαζί του. Με πολύ καλές σχέσεις, αλλά και  βοήθεια στο ρεπορτάζ.
Στην ζωή μου δεν είμαι και δεν θα είμαι ποτέ αχάριστός. Αλλά δεν μπορώ να μην τον κατηγορήσω(δεν το αντέχω) για την απόφαση του, να τρέχει και να «ταλαιπωρεί» τον εαυτό του στα γήπεδα μέχρι τα 40 του χρόνια.
Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για ένα ποδοσφαιριστή να ξέρει, ποτέ θα αποχωρήσει και πότε θα μπει αντίο από τα γήπεδα, με ψηλά το κεφάλι.
Και ο Ριβάλντο δεν το  έχει αυτό(δυστυχώς).
Μεγάλη καριέρα σε μεγάλες ομάδες.(Μίλαν, Μπαρτσελονα και άλλες) Στον Ολυμπιακό τρία χρόνια δοξάστηκε όσο λίγοι ξένοι, πήρε τα πάντα και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.
Και μετά ταλαιπωρεί τον εαυτό του στην ΑΕΚ, στο Ουζμπεκισταν, στην Ανκόλα(αν είναι δυνατόν) και τώρα σε μια ομαδούλα της Βραζιλίας.
Κρίμα, πολύ κρίμα ρε παιδί μου, για ένα ποδοσφαιριστή που το όνομα του γράφτηκε με χρυσές σελίδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πρόσφερε αλησμόνητες στιγμές στον κόσμο.
Και τώρα «καταρρέει», για να βάλει στον λογαριασμό του λίγα ακόμα χρήματα….
Αδίκησες τον εαυτό σου ρε Ρίμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου