26/9/13

Μπράβο στους Βετεράνους του ΘρύλουΈνα μεγάλο μπράβο στους βετεράνους του Ολυμπιακού, για την απάντηση που έδωσαν στον Δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο, για την «ιδέα», που είχε, αλλα  και τις «δημόσιες σχέσεις» που προσπαθεί να κάνει εν όψη των Δημοτικών εκλογών που πλησιάζουν. 
Μια απάντηση που δείχνει ότι «παιχνίδια» στην πλάτη του Ολυμπιακού δεν μπορεί να κάνει κανείς
Την στιγμή που ο Δήμος εχει τεράστια προβλήματα και η ανεργία μαστίζει τον Πειραιά, όπως και όλη την χώρα ο Μιχαλολιάκος πρότεινε να  ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του συνδέσμου!!!
Έτσι ξαφνικά;
Όχι φυσικά. Απλά μετά την αντίδραση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη για  τα «πάρε δώσε» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προσπαθεί, να διορθώσει το λάθος με «σπασμωδικές» κινήσεις.
Τώρα ξέρει καλά ότι εχει τον κόσμο του Ολυμπιακού απέναντι του…
Οι βετεράνοι ουτε «ζητιάνοι», είναι, ούτε μπορεί να τους χρησιμοποιεί κανείς.
Ο Σύνδεσμος βετεράνων του Θρύλου ξεκαθάρισε με ανακοίνωση του ότι δεν αποδέχονται τη χορηγία του Δήμου Πειραιά και τονίζουν ότι ο δήμαρχος θα πρέπει να καταλάβει ότι όποιος δε σέβεται τον Ολυμπιακό, θα τον βρίσκει απέναντι του!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζει και ενημερώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού, ότι δεν κάνει αποδεκτή τη χορηγία του Δήμου Πειραιά και προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η σπουδή του δημάρχου να χορηγήσει αυτή τη χρονική στιγμή τους Βετεράνους του Ολυμπιακού.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων με την τεράστια κοινωνική δράση και την μεγάλη ιστορία του έχει την απόλυτη στήριξη και την οικονομική κάλυψη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σε κάθε μορφής ζήτημα που απασχολεί τον Σύνδεσμο.

Μήπως επιλέχθηκε αυτή η χρονική στιγμή για τη χορηγία, για να εξευμενιστεί ο κόσμος του Ολυμπιακού και οι Βετεράνοι που είναι οργισμένοι από την στάση, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις φιλοφρονήσεις του για ανθρώπους που έκαναν επιθέσεις στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας;
Όπως και να έχει το θέμα, ο Δήμαρχος οφείλει να καταλάβει ότι στον Πειραιά, όποιος δεν σέβεται τον Ολυμπιακό που είναι το ΚΑΜΑΡΙ του, βρίσκει απέναντί του την συντριπτική πλειοψηφία της Πειραϊκής κοινωνίας και φυσικά την οικογένεια του Ολυμπιακού ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ, όπως μας δίδαξαν οι σκαπανείς της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου