3/9/13

Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΒΑΖΕΙ ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ






Μπορεί αν μην βρισκόμαστε σε εξεταστική περίοδο, αλλά ο  Κώστας Μήτρογλου αρχίζει ήδη και βάζει ένα δύσκολο «διαγώνισμα» στον προπονητή του.
Η προχθεσινή του εμφάνιση και τα τρία γκολ κατά του Λεβαδειακού, φέρνουν τον Μίτσελ, πραγματικά σε δύσκολη θέση κάτι που φαίνεται να το παραδέχεται και ο ίδιος με τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα.
Όταν ένας παίκτης που έρχεται από τον πάγκο και μέσα σε 27 λεπτά βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει τρεις φορές, δεν μπορεί παρά να κάνει τον Μίτσελ, αν όχι να βλέπει εφιάλτες, αλλά τουλάχιστον να χάσει τον ύπνο του.
Θα πρέπει να βρει τον τρόπο, πώς να μην κρατάει …στον πάγκο τον Έλληνα διεθνή, που πραγματικά, δείχνει ότι είναι σε τρομερή φόρμα και πλέον να  εχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
Γιατι λέμε ότι βάζει δύσκολα στον Ισπανό;
Γιατι είναι φανερό, ότι τουλάχιστον σε αυτή την φάση, αλλά και σε παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, ο  Μίτσελ δεν δείχνει να εχει την διάθεση να ξεκινάει και με τον Σαβιόλα και με τον Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας.
Και από την στιγμή που ο Σαβιόλα, είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, αλλά και παίκτης μεγάλης αξίας, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορεί να τον αφήνει στο  πάγκο.
Κάπου εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, που πλέον είναι φανερό ότι θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τους χωρέσει και τους δυο, σε ένα πλάνο ,όπως αυτό του αγώνα με τον Ατρόμητο, όταν με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης και τον Αργεντινό , λίγο πιο πίσω, άλλαξε όλη η εικόνα της ομάδας και υπήρξε το καλύτερο διάστημα στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Γιατι ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο δυνατός από τον Λεβαδειακό, αλλά και από το πουθενά βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Είναι λογικό και αναμενόμενο ο Έλληνας διεθνής παίκτης να αισθάνεται αδικημένος από το γεγονός ότι δεν ξεκινάει στην ενδεκάδα και να εχει παράπονα.
Αλλά και ποιος θα ήθελε να είναι στην θέση του Μίτσελ;
Βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημα.
Μπορεί στο επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη, να ξεκινήσει και με τους δυο στην αρχική ενδεκάδα, αλλά στο πρώτο ματς με την Παρί, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρείται σίγουρο, ότι κάποιος από τους δυο θα μείνει στο πάγκο.
Ποιος  θα είναι αυτός;
Η μεγαλύτερη μεταγραφή και η βεντέτα της ομάδας, η ο παίκτης που έχει το γκολ στο «τσεπάκι» και σε κάθε παιχνίδι δίνει ρεσιτάλ;
Για αυτό λέμε ότι ο Μήτρογλου «βάζει δύσκολα» στον Μίτσελ και τον εχει φέρει σε αμηχανία
Φυσικά για αυτό είναι και προπονητής στον Ολυμπιακό, για να παίρνει τις αποφάσεις όχι μόνο στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα και να εκμεταλλευτεί τους τόσους καλούς παίκτες στην διάθεση του.

Εχει τα δίκια του ο Μήτρογλου, αλλά  κάποιος θα πρέπει να βρεθεί και στη  θέση του Μίτσελ για να αισθανθεί την δύσκολη θέση που βρίσκεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου